Jump to content

Μεγαλο προβλημα

stefifan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σε ολους

Εχω εναν Pentium 4 3,0ghz,ram 1024mb

εδω και αρκετο καιρο την ωρα που χρησιμοποιω το pc και κινουμαι μεσα στα windows ξαφνικα και χωρις καμια προειδοποιηση τα windows τρελενονται.Τα παραθυρα που ανοιγω ειναι κενα(μονο περιγραμμα φαινεται) με δεξι κλικ στο desktop για να κανω ανανεωση η οποια λυνει προσωρινα το μπαχαλο μου βγαζει μαυρο πλαισιο,το start μαυριζει ή πηγαινει επανω,η οθονη μαυριζει ή βγαινουν ασχετα χρωματα και αλλα τετοια προβληματα που λυνονται,προσωρινα παλι μεχρι να ξαναγινει,με restart.Προσπαθωντας καποιες φορες να κανω printscreen to μπαχαλο μου βγαζει ανεπαρκη μνημη για να φτιαξει το bitmap.

Ευχαριστω εκ των προτερων

post-6011-1416072985,6138_thumb.jpg

Μήπως όντως ξεμένει το σύστημα από μνήμη ή χρησιμοποιούνται όλοι οι πόροι του;

Βλέπω πολλά processes... Κι αυτό το BitComet είναι θάνατος...

Φιλε εχεις πολλα προγραμματα να τρεχουν backround.Πατα start--->run---> και γραψε msconfig.Πηγαινε στο run και ξεκλικαρε τα προγραμματα που τρεχουν οταν ανοιγει ο υπολογιστης σου.Κανε ενα restart κ θα εισαι μαλλον ετοιμος.

Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.Θα δοκιμασω ο,τι προτεινετε ως τωρα.Αυτο που μου κανει παντως εντυπωση ειναι πως απο το καλοκαιρι αυτο το προβλημα επανεμφανιζεται με οποια εκδοση ΧΡ και να βαλω και οσο καλη κατασταση και να εχει ο Η/Υ.Εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο προβληματος Hardware αφου η εγγθηση μου ληγει σε λιγο.Βεβαια το prime,3d mark kai seatool δε μου εχουν βγαλει προβλημα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.