stefifan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Καλησπερα σε ολους Εχω εναν Pentium 4 3,0ghz,ram 1024mb εδω και αρκετο καιρο την ωρα που χρησιμοποιω το pc και κινουμαι μεσα στα windows ξαφνικα και χωρις καμια προειδοποιηση τα windows τρελενονται.Τα παραθυρα που ανοιγω ειναι κενα(μονο περιγραμμα φαινεται) με δεξι κλικ στο desktop για να κανω ανανεωση η οποια λυνει προσωρινα το μπαχαλο μου βγαζει μαυρο πλαισιο,το start μαυριζει ή πηγαινει επανω,η οθονη μαυριζει ή βγαινουν ασχετα χρωματα και αλλα τετοια προβληματα που λυνονται,προσωρινα παλι μεχρι να ξαναγινει,με restart.Προσπαθωντας καποιες φορες να κανω printscreen to μπαχαλο μου βγαζει ανεπαρκη μνημη για να φτιαξει το bitmap. Ευχαριστω εκ των προτερων
zzzleepy Ιανουάριος 24, 2007 #2 Ιανουάριος 24, 2007 Μήπως όντως ξεμένει το σύστημα από μνήμη ή χρησιμοποιούνται όλοι οι πόροι του;Βλέπω πολλά processes... Κι αυτό το BitComet είναι θάνατος...
TifoziF1 Ιανουάριος 24, 2007 #3 Ιανουάριος 24, 2007 Check τα GDI από την διαχείριση διεργασιών, κάποιο προγραμμα έχει σηκώσει πολλά GDI.
killer55555 Ιανουάριος 24, 2007 #4 Ιανουάριος 24, 2007 Φιλε εχεις πολλα προγραμματα να τρεχουν backround.Πατα start--->run---> και γραψε msconfig.Πηγαινε στο run και ξεκλικαρε τα προγραμματα που τρεχουν οταν ανοιγει ο υπολογιστης σου.Κανε ενα restart κ θα εισαι μαλλον ετοιμος.
stefifan Ιανουάριος 24, 2007 Author #5 Ιανουάριος 24, 2007 Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.Θα δοκιμασω ο,τι προτεινετε ως τωρα.Αυτο που μου κανει παντως εντυπωση ειναι πως απο το καλοκαιρι αυτο το προβλημα επανεμφανιζεται με οποια εκδοση ΧΡ και να βαλω και οσο καλη κατασταση και να εχει ο Η/Υ.Εχω αρχισει να σκεφτομαι σοβαρα το ενδεχομενο προβληματος Hardware αφου η εγγθηση μου ληγει σε λιγο.Βεβαια το prime,3d mark kai seatool δε μου εχουν βγαλει προβλημα
dimitris74 Ιανουάριος 24, 2007 #6 Ιανουάριος 24, 2007 μηπως εχεις κανα Nview ενεργοποιημένο? συνήθως αυτό κανει κουλά
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.