minus Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2007 Εχω νεο Pc με win xp και sp2.Δυστυχως μου το εφεραν με ελληνικα win, πραγμα που δεν το θελω.Υπαρχει τροπος να αλλαξω ολοκληρη την γλωσσα των win, ωστε να μου τα δειχνει ολα ως αγγλικα windows? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 24, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Ναι μπορείς, να κάνεις επανεγκατάσταση Windows από ένα αγγλικό Cd Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 24, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Περα απο αυτη τη λυση, μου ειχε πει καποιος οτι μπορω καπου απο το controlpanel να αλλαξω την γλωσσα ριζικα σε ολοκληρα τα windows. Δεν θυμαμαι απο που.Θυμαμαι οτι ισως αφορα μονο μερικες εκδοσεις των xp(international κλπ?) και δεν ειναι οτι λεω κατι λαθος οπως πχ. να το εχω μπερδεψει με τα regional settings για γλωσσα keyboard κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 24, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Δεν ήξερα ότι υπάρχει τέτοια έκδοση XP, αν υπάρχει μπορεί και να γίνεται αλλά και πάλι θα έπρεπε να έχεις εκείνη την έκδοση εγκατεστημένη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 24, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Μάλλον θες το Windows XP MUI (Multilingual User Interface)Windows XP Multilingual User Interface Pack Description The Windows XP Professional MUI Pack allows users to change the language of the operating system user interface to any of the supported localized language versions (including English). This version is well suited for companies that: Want to deploy and maintain a single operating system standard or desktop image worldwide. Want to maintain a single code base for international application development. Want to do single, simultaneous worldwide rollouts for hotfixes, patches, and Service Packs. Have multilingual offices where different language speakers must share computers. Have users who need to be able to log on anywhere in any language. The Multilingual User Interface Pack is based on the International English version of Windows XP Professional. Although the user interface can be switched to any of the supported languages, compared to a localized language version of Windows XP Professional, some parts of the operating system are not localized in the MUI Pack. These include: - 16-bit code - Bitmaps - Some registry keys and values - INF files - Some system components, including: - Narrator - MSN Explorer - NetMeeting - Internet Connection Wizard Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 24, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από minus Περα απο αυτη τη λυση, μου ειχε πει καποιος οτι μπορω καπου απο το controlpanel να αλλαξω την γλωσσα ριζικα σε ολοκληρα τα windows. Δεν θυμαμαι απο που.Θυμαμαι οτι ισως αφορα μονο μερικες εκδοσεις των xp(international κλπ?) και δεν ειναι οτι λεω κατι λαθος οπως πχ. να το εχω μπερδεψει με τα regional settings για γλωσσα keyboard κλπ. καπως ετσι γινεται ... ψαξτο λιγο απο εκει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM καπως ετσι γινεται ... ψαξτο λιγο απο εκει.... Φανταστική απάντηση! Αν ξαναδώ spam τέτοιου είδους, οι καταχωρήσεις σου θα "κολλήσουν" στις 100 :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 24, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Η σωστή απάντηση είναι του tifozif. Χρειάζεσαι ένα Windows MUI που να μετατρέπει τα Ελληνικά σε Αγγλικά.Όλα τα άλλα είναι codepages για να διαβάζεις Ελληνικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 24, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly -> Η σωστή απάντηση είναι του tifozif. Κανα λαπτοπάκι παιδιά ?? Πάλι δεν κέρδισα τίποτα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nosader Φεβρουάριος 6, 2007 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 6, 2007 Aμα ενα pc ειναι σεταρισμενο στα Ιταλικα γυρνει στα Ελληνικα χωρις format? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Φεβρουάριος 7, 2007 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 7, 2007 Μετά από ψάξιμο στο MSDN είδα ότι για να μπεί το MUI και άλλες γλώσσες πρέπει το PC να έχει τα Αγγλικα Win 2K,XP ή 2003. ’ρα, αν κάποιος έχει Ελληνικό ή Ιταλικο ή Κινεζικο σύστημα ΔΕΝ μπορεί να προσθέσει και άλλη γλώσσα. Αν έχει όμως το Αγγλικό τότε μπορεί να βάλει και Ελληνικό και Ιταλικό και Κινέζικο user interface στο σύστημά του.Στην δουλεία (για τεστ του προϊόντος) έχουμε ένα PC, XP - SP2 με MUI με 3 χρήστες όπου ο ένας βλέπει "ελληνικά" (πχ "Εναρξη" και όχι "Start", "Τα έγγραφά μου" και όχι "My Documents", κτλ), ο άλλος χρήστης Κινέζικα και ο 3ος Κορεάτικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.