Jump to content

DFI - RD600

gprhellas

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Νομιζω οταν ξεκινησε ο σχεδιασμος του δεν ειχε γινει η συγχωνευση.... Γι'αυτο οταν βγηκε το βγαλανε ATi RD600 ενω αυτο ειναι ΑΜD R690G...

Αρχική απάντηση από Winters [Σήμερα, στις 11:21]

To 'δαμε και αυτο... ΑΜD chipset/Intel CPU

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=955574

Πράγματι τρελλό τελείως... Ποιος θα το πίστευε... Αλλά αφού η AMD αγόρασε την ΑΤΙ, το είδαμε και αυτό.... Για αυτή την μητρική μίλαγα η οποία και φοράει το 690... Καλύτερο δεν θα είναι αυτό? Για αυτό μάλλον ξεστοκάρουν την DFI... Βέβαια η DFI υποστηρίζει crossfire, ενώ αυτή η καινούρια είναι πολύ φτωχική.... Έχω την εντύπωση κιόλας ότι την πρώτη μέρα που την έβαλα στο site είχε πολύ χαμηλότερη τιμή... Μπορεί και να μπερδεύτηκα αλλλά μου φάινεται αυτό είδα... :confused: Τέσπα

1 Pci και αυτν αν βαλλεις καποια γομαροκαρτα χανεται...η IDE slot κατω απο την PCI ειναι ελαφρως στριμοκωλα...

πολυ ελλεινο board layout ...ισως και το ιδιο το board να ειναι εξισου ελεινο...

ΟΚ πασο...

Η ουσια ειναι πως μετα την εξαγορα της ΑΤι απο την ΑΜD δεν περιμεναμε να βγoυν chipset ΑΜD/ATi για Intel...

Tο RD600 το εβγαλαν επειδη δεν τους συμφερε να μην το βγαλουν, αφου ειχε ηδη ξεκινησει το project...και εκει που λεγαμε τελος, βγαινει το καθαροαιμο R690G....

τελικα εχουμε κανενα νεο απο το τεσταρισμα της DFI ? εγω περιμενω νεα , αν αξιζει θα την αγορασω αλλιως παω για την gigabyte s3 στα ιδια λεφτα !

Μια χαρα μητρικη φαινεται για την τιμη της.Εγω τσιμπησα μια χτες.Νιωθω λιγοτερες τυψεις για τον αλλαγη σε intel οταν εχω DFI μητρικη

a010tl8.jpg

a011hk0.jpg

a012gy3.jpg

a013rw0.jpg

a014er1.jpg

a015ts1.jpg

a016ti3.jpg

a017pi0.jpg

a018ld7.jpg

a019ip3.jpg

a020ow7.jpg

sorry boyz δε προλαβα να πειραξω μερες αυτες , θα προσπαθησω τις επομενες παρτε ομως το bios

thx για τις φοτος φιλε... απ οτι φαινεται εχει ρυθμισεις για να ψαχνεσαι αρκετο καιρο:nerd: μου αρεσει αυτο.βρες χρονο και πειραξε την να μας πεις εντυπωσεις :drool:

9x367=3300 με 1,5V και μνημες στα 400 με 5αρια,βγαζει 3dmark05

στο 9x400=3600 παγωνει το συστημα αμεσως,μαλλον ειναι το οριο του CPU.

Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ειναι οτι μνημη και επεξεργαστης δουλεουν ασυγχρονα χωρις συγκεκριμενο ratio,βαζεις οτι σε βολευει!

• 1 month later...

DFI posts @ C1

(Post #80 of 80)

Αρχική απάντηση από spirosL Μολις την επαθε παιδια αλλος ενας... Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς με crucial 800? Κι αν τη γυρίσω πίσω τι να πάρω? c2d6600 2x2gb crucial 800 evga8800gtx corsair hx620watts

Μολις την επαθε παιδια αλλος ενας...

Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς με crucial 800?

Κι αν τη γυρίσω πίσω τι να πάρω?

c2d6600 2x2gb crucial 800 evga8800gtx corsair hx620watts

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.