Jump to content

DFI - RD600

gprhellas

Recommended Posts

Προς το παρον το παλευω να τον σταθεροποιησω στα 3,5 :) το εχω ταραξει στο ρευμα , εχω δωσει παντου ταση εκει...και ολα ειναι κρυα σχετικα.

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Έλα παιδί μου...μέχρι τα 300 έχεις ακόμα καιρό...

Αν θελω να πουλησω κατι μπαινω insomnia και το πουλαω κατευθειαν ή λεω σε καποιους λαμπιτες που ξερω και βαζουν αγγελια αυτοι αντι για μενα.....

Αυτο που εγραψα ειναι οτι συμφωνω με αυτα που ειπε ο Borg.

Aν πιστευεις πως τετοιου ειδους τοποθετησεις χαλανε τα thread θα μπορουσες να μου στειλεις pm και να μην προσθεσεις αλλο ενα "αχρηστο" post

Και στο κατω κατω για τη δουλεια αυτη υπαρχουν mod και admin....

• 2 months later...

Ξεθάβω το thread γιατί από ότι φαίνεται το πλαίσιο θέλει να ξεστοκάρει την συγκεκριμένη μητρική. Έριξε την τιμή στα 109 ή 99 για web αγορά.

link

σκοπευω να παρω καινουργιο pc και για μητρικη ειμαι αναμεσα στη DFI ICFX3200-T2R/G (775,DDR2,RD600) για την οποια λετε εδω και μια Gigabyte GA-965P-S3 . απ οτι εχω καταλαβει το DFI δεν ειναι πολυ δοκιμασμενο ακομα και εχει και καποια προβληματα συμβατοτητας με διαφορες ram . απο την αλλη εχω ακουσει οτι η μητρικη της gigabyte ειναι πολυ καλη και για oc για τα λεφτα της. εσεις ποια απο τις δυο προτεινετε?

...αν δεν εισαι εμπειρος χρηστης και εξοικιωμενος με πολλες ρυθμισεις στο bios τοτε παρε την S3 ( πωω δεν το πιστευω οτι το λεω :p)

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 14:02]

οκ το bios ειναι χαωτικο :confused:

χεχεχε....μην μασας ραα...θα την βρεις την ακρη:D

Εχεις μπερδέψει το overclock με το sex :p ολα τέρμα μπορεί να καταστρέψουν μια σχέση cpu+mobo :hehe:

Αρχική απάντηση από Athens2004

Εχεις μπερδέψει το overclock με το sex :p ολα τέρμα μπορεί να καταστρέψουν μια σχέση cpu+mobo :hehe:

Ναι ρε γμτο...όλο τα μπερδευω τώρα τελευταία αυτά :hehe:

lol 3 ωρες μαζι της και ακομα δεν εχω μπει στα παραθυρα , ειμαι στο bios

απο οτι βλεπω μπορει να δινει διαφορετικο ρευμα στον καθενα πυρηνα , εχει κατι αλλες ρυθμισεις που δεν εχω ιδεα τι κανουν . Παντως ειναι ανταξια του ονοματος lanparty ειναι καλοφτιαγμενη γενβικα θυμιζει την νφ4 αν και το τσιπακι της εχω δει ειναι αργο . 8 σατα με τους 4 σε εναν promise 3 pcie με σωστη αποσταση μεταξυ τους και AS5 στο NB+SB. λεπτομερειες που μετρανε για μενα αλλα δυστηχως το τσιπακι βλεπω ειναι αργο

Αρχική απάντηση από ea6gka

απο οτι βλεπω μπορει να δινει διαφορετικο ρευμα στον καθενα πυρηνα

TI ΠΡΑΓΜΑ!!!???

gznp λυποθύμησε :turn:

Αρχική απάντηση από ea6gka [Σήμερα, στις 16:16]

lol 3 ωρες μαζι της και ακομα δεν εχω μπει στα παραθυρα , ειμαι στο bios

απο οτι βλεπω μπορει να δινει διαφορετικο ρευμα στον καθενα πυρηνα , εχει κατι αλλες ρυθμισεις που δεν εχω ιδεα τι κανουν . Παντως ειναι ανταξια του ονοματος lanparty ειναι καλοφτιαγμενη γενβικα θυμιζει την νφ4 αν και το τσιπακι της εχω δει ειναι αργο . 8 σατα με τους 4 σε εναν promise 3 pcie με σωστη αποσταση μεταξυ τους και AS5 στο NB+SB. λεπτομερειες που μετρανε για μενα αλλα δυστηχως το τσιπακι βλεπω ειναι αργο

..damn..:blink:

...καλη φαση...αλλα οντως ειναι αργη και ιδιως σε mem bandwith ...θα δειξει αυριο που θα εχω και γω την δικη μου να θυμιθουμε τις nf4 εποχες :D

κι εγώ ψήνομαι πολύ για τη DFI, η eXpert με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο και επενδύεις σίγουρα

σε περαιτέρω βελτίωση του bios πάντα.

αλλά ο 6300 έχει χαμηλό Multi ρε γμτ, και η DQ6 έπιασε χωρίς πολλά ψαξίματα 510+

θα πιάνει κανένα 480-490 η DFI?

άντε, περιμένουμε εντυπώσεις μόλις τις στήσετε :)

Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής... Η έα μητρική που βγήκε με το chipset ΑMD (δηλαδή ATI) 690 δεν θα είναι καλύτερη από αυ΄τη που λέτε με το 600? Ή απλά και μόνο που είναι DFI

τις σκίζει όλες? :D

Απλά λέω μήπως το 690 κλοκάρει πιο πάνω...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.