Jump to content

DFI - RD600

gprhellas

Recommended Posts

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Ποιος τολμηρός θα την αγοράσει να μας πεί εντυπώσεις από την πρώτη LanParty για Core2Duo ? Αναμονή λοιπόν.

μαζί με ένα σωρό νέες OCZ, μετά τις πτώσεις τιμών στις 800άρες χθες. :cool:

Αρχική απάντηση από tifozif1

Ποιος τολμηρός θα την αγοράσει να μας πεί εντυπώσεις από την πρώτη LanParty για Core2Duo ? Αναμονή λοιπόν.

ένα κομάτι σίγουρα θα πάρω. (έχω αρκετό πιστωτικό στο πλάίσιο.....από τα πολλά RMA .....

Αρχική απάντηση από gprhellas -> ένα κομάτι σίγουρα θα πάρω.
:T: Να περιμένουμε mini-review δηλαδή ?

ωπ...πραγματικα επεσαν οι μνημες...

Κατι σημαινει αυτο:D

Πανω απ'ολα χαιρομαι γιατι εχει 3 pci:tomato:

Αρχική απάντηση από kallileo

To παρει πολυ ζεστα το θεμα στο Πλαισιο.....ειμαι πολυ εντυπωσιασμενος τελευταια.

Ισως καταλαβαν πως πιο πολλα χρηματα βγαζουν απο τo o/c παρα απο τα low level συστηματα

;):D

Μαλλον καταλαβαν οτι το πολυ χρημα παιζει στην κατηγορια των overclockers.Οπως και να εχει εμεις κερδιζουμε.

γιωργη το λινκ που εδωσες ειναι FAKE.... λολ... δεν ειναι διαθεσιμο δειχνει...

Την περιμενα 17 Ιανουαριου οπως το ειχα και στην υπογραφη μου... Το καταποσο θα την χτυπησω και εγω θα εξαρτηθει απο το αν θα μπω τωρα 'η τον Μαιο φανταρος...

Αρχική απάντηση από jpcupra

γιωργη το λινκ που εδωσες ειναι FAKE.... λολ... δεν ειναι διαθεσιμο δειχνει...

Την περιμενα 17 Ιανουαριου οπως το ειχα και στην υπογραφη μου... Το καταποσο θα την χτυπησω και εγω θα εξαρτηθει απο το αν θα μπω τωρα 'η τον Μαιο φανταρος...

Το λινκ ήταν ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ, απλά το βγάλανε και δεν ξέρω γιατί.

Ελπίζω να μην το μετανιώσανε (στην τιμή ενοώ ......)

Αντε ολο λενε RD600 αλλα πουντο το RD600 ........και γιατι το βγαλανε απο site τουλαχιστον να το βλεπαμε και λιγουλακι......:)

239 αν θυμάμαι καλά

Ναι καλα θυμασαι ετσι μου ειπε ο gprhellas πριν λιγο που μιλαγαμε.......

239 αν θυμάμαι καλά

Ναί 239. Καλή τιμή όντως (έξω παίζει στα 300$).

ΚΑΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ.......ακουει κανείς από plaisio..................????

Παιδες μολις μιλαγα με το Πλαισιο και μου ειπαν οτι το προοιον ειναι σε ελειψη και θα ερθει στις 31/1.....:(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.