cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Συμφωνω για τα 30..δε με σώζουν...όμως εκτός απο ομορφιά μου προσφέρουν κάτι χρήσιμο ή κάτι σημαντικό ή κάτι ιδιαίτερο πιθανόν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιανουάριος 23, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Εγώ από GIGA DS4 πήγα σε abit AB9 Pro. Από οβερκλοκ δεν ξέρω γιατί το o/c που με ενδιαφέρει είναι πολύ φλώρικο και το κάνει και η πιο της πλάκας mobo με 965 (aka 333 FSB). Από σταθερότητα όμως σίγουρα abit ftw. Μπορεί να "έτυχε" κακό κομμάτι, "έτυχε" όμως και σε πολλούς άλλους από όσο διαβάζω σε forums. (Για να μη πούμε για του ea6gka αν θυμάμαι καλά που πήρε 2, η πρώτη ήταν για σφαλιάρες, η δεύτερη του χάλασε όταν άλλαξε πολύμπριζο - αν δεν είναι έτσι ας με διορθώσει ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Σχεδον αποφασιζμενος για abit...αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 μοντέλα και επιπλέον μην ξερει κανεις τι παιζεται με τις ocz 800 gold 2 gb kit? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos1978 Ιανουάριος 23, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Ριξε και μια ματια εδω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spike83 Ιανουάριος 24, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Παιδες ... εγω περιμενω αυτην εδω (λογο agp) ASUS P5VDC-MX/C .. Δεν εχω διαβασει πουθενα τπτ γιαυτην την μητρικη. σε αυτην θα μπει ενας c2D 6300 . Απλα ηθελα να μαθω αν εχεις κανεις καμια εμπειρια με αυτην την μητρικη και αν κλοκαρει καθολου. Ευχαριστω και σορρυ για το ΟΦ ΤΟπΙκ Του φιλου μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Ιανουάριος 24, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από cpavlidi [Σήμερα, στις 01:55] Σχεδον αποφασιζμενος για abit...αλλα δεν ξερω ποιο απο τα 2 μοντέλα και επιπλέον μην ξερει κανεις τι παιζεται με τις ocz 800 gold 2 gb kit? Εγω παντως ψηφιζω την aw9d-max. Υπάρχει οντως ενα μικρο προβλημα ασυμβατοτητας μεταξυ της aw9d-max και των ocz gold αλλα μην φανταστεις κατι το τραγικο, απλως τις βλεπει σαν 667 με ταση 1.8 αν η μητρικη εχει το προτελευταιο bios. Αν η μητρικη εχει το τελευταιο bios παλι τις βλεπει σαν 667 αλλα με ταση 2.0v. Οποτε δεν εχεις παρα να αναβαθμισεις στο τελευταιο bios και να τις δηλωσεις εσυ στο bios σαν 800αρες, εφοσον βεβαια παρεις την μητρικη. Απο κει και περα δεν υπαρχουν προβληματα ασταθειας ή αποδοσης. Επισης διαβασα στο forum της Abit πως συντομα θα βγαλει καινουργιο bios (v14) που θα βελτιωνει και αλλο ασυμβατοτητες με μνημες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Ιανουάριος 24, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αγορα μητρικης που εχει ασυμβατοτητες με μνημες και συγκεκριμενες που αγοραζεις δε περνεις κατα τη γνωμη μου. Η πιο δωκημασμενη λυση ειναι ASUS, μιας και ειναι αυτη που κλοκαρει και τα παει καλα με μνημες και σε δευτερη επιλογη GIGABYTE. O χρηστης ARAPIS απο το φορουμ μας εχει DS4 GIGABYTE με OCZ GOLD 800αρες. Η μητρικη εχει τα 500 για καθε μερα και οι μνημες 1000αρισανε κανονικα. Πολυ καλο combo, εγω θα προχωρουσα στην αγορα μιας και το εχω δει με τα ματια μου να δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Ιανουάριος 24, 2007 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Sisman [Σήμερα, στις 10:34] Αγορα μητρικης που εχει ασυμβατοτητες με μνημες και συγκεκριμενες που αγοραζεις δε περνεις κατα τη γνωμη μου. Η πιο δωκημασμενη λυση ειναι ASUS, μιας και ειναι αυτη που κλοκαρει και τα παει καλα με μνημες και σε δευτερη επιλογη GIGABYTE. O χρηστης ARAPIS απο το φορουμ μας εχει DS4 GIGABYTE με OCZ GOLD 800αρες. Η μητρικη εχει τα 500 για καθε μερα και οι μνημες 1000αρισανε κανονικα. Πολυ καλο combo, εγω θα προχωρουσα στην αγορα μιας και το εχω δει με τα ματια μου να δουλευει. Μπορει και να χεις δικιο, παντως δεν το μετανιωσα καθολου η μητρικη αξιζει τα λεφτα της.Το μονο το οποιο δεν λεει ειναι οτι εχει μονο μια pci αλλα αυτο ειναι στο γουστο του καθενος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.