Jump to content

Ποιά ΜΒ απο τις 3?

cpavlidi

Recommended Posts

Για χαρά σε όλους. Ηρθε η ώρα του νέου πισιου και σκέφτομαι τα εξής:

Επεξ : Core 2 Duo 6400 (αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΟ)

Μνήμη : Μάλλον OCZ Ram 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800 MHz Gold

Motherboard : 1 εκ των τριών Gigabyte Ga-965P-DS4, Abit AW9D-MAX ή Abit AW9D που είναι και κανένα 30ευρω φτηνότερη

Δεδομένου οτι φυσικά θα ασχοληθώ με το ευγένες άθλημα του overclocking;-) τι θα μου προτείνατε εσείς απο motherboard? Επίσης οι μνήμη που έβαλα καλή δεν είναι ?

Χμ....ακούω γνώμες και απόψεις...

thanx a lot ;-)

Το Πλαίσιο που πήγα χθές έχει ένα κάρο ΑB9 και AB9 Pro! Και στις τιμές προσφοράς, δηλαδή 69 και 99 Euro αντίστοιχα.

Μην το σκέφτεσαι πολύ (εγώ "δυστηχώς" είχα ήδη παραγγείλει την AW9d-Max).

Για τις μνήμες, το μόνο που θυμάμαι είναι πως για τις OCZ έχω διαβάσει για κάποιες ασυμβατότητες και προβλήματα, κυρίως σε ξένα forums.

Αρχική απάντηση από skritikos [Σήμερα, στις 18:15]

Το Πλαίσιο που πήγα χθές έχει ένα κάρο ΑB9 και AB9 Pro! Και στις τιμές προσφοράς, δηλαδή 69 και 99 Euro αντίστοιχα.

Μην το σκέφτεσαι πολύ (εγώ "δυστηχώς" είχα ήδη παραγγείλει την AW9d-Max).

Για τις μνήμες, το μόνο που θυμάμαι είναι πως για τις OCZ έχω διαβάσει για κάποιες ασυμβατότητες και προβλήματα, κυρίως σε ξένα forums.

"Το Πλαίσιο που πήγα χθές έχει ένα κάρο ΑB9 και AB9 Pro. Και στις τιμές προσφοράς, δηλαδή 69 και 99 Euro αντίστοιχα." ????

Οι τιμές στο site έχουν αλλάξει προς τα πάνω. Σε ποιό κατάστημα του Πλαισίου βρήκες τις παλιές τιμές και τις μητρικές διαθέσιμες?

Πλαίσιο Στουρνάρη, χθές 22/01 κατά τις 16:30 το απόγευμα!

Είχε πάνω από 10 AB9 και άλλες τόσες AB9 Pro.

Γενικά χθές, και έχοντας μήνες να πάω Στουρνάρη παρατήρησα πως στο Πλαίσιο έπερνα όλα τα είδη στις Internet τιμές και όχι σε αυτές που λένε στο site ως κανονικές! Αυτό ίσχυε και για την AW9D-Max που την είχαν και εκεί μόνο 149 Euro αλλά και για πολλά άλλα είδη που χάζεψα επίτηδες.

Περίεργο έτσι?

Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 21:54]

Ριμαδα Abit! Μια χαρα μου ερχεται και η καριολα εχει μονο ενα pci.

Παντως η Abit δεν ειναι web offer,εχει 149 στο καταστημα.

Όντως λάθος μου. Μπερδεύτηκα γιατί η τιμή είναι και πάλι πολύ καλή, φθηνότερη από όπου και αν έψαξα (και εξωτερικό).

Εεε Abitάκιας είσαι και εσύ, γιατί δεν την παίρνεις να ησυχάσεις; :D

Καπου εδω μέσα διάβασα οτι η Abit AW9D-MAX δύσκολα θα ανέβει πάνω απο 430...Ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν οχι...σε τι άλλο διαφέρει απο την ΑW9D ; Εχει δηλαδή κάποιο σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι της ΑW9D ;

Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:07]

Αφηστε τις abit...

Παρε gigabyte ή asus.

Η Gigabyte δεν είναι που έχει δεκάδες προβλήματα με κάποιες μνήμες και η Asus που καίει μηχανήματα με τα περίεργα soft reboot που τραβάει; :p

Abit λέμεεεεεεεε :worship: :clap:

Αρχική απάντηση από cpavlidi [Σήμερα, στις 00:45]

Xm....abit και οι μνήμες OCZ Ram 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800 MHz Gold πως ακούγεται; Κανεις με καλή ή κακή εμπειρία? Λογικά θα ανεβαίνουν αρκετά οι μνήμες αυτές...ή κάνω λάθος;

Γιατί όχι κάποιο ζευγαράκι Corsair XMS2 που γενικά παρουσιάζουν ελάχιστα προβλήματα και έχουν και καλή απόδοση;

Ψάξε από εξωτερικό, κάποιες φορές βρίσκεις τρελές τιμές.

Abit λέεεεεεμε :flex: :flex:

Προσπαθώ να είμαι τσιγγούνης μόνο αν πραγματικά αξίζει. Δεν θα σε/με/τους σώσουν τα 30 Euro της διαφοράς :p Ακόμη και μόνο την εμφάνιση να δεις, η MAX είναι κούκλα :inlove:

Όσες μητρικές είχα ήταν όλες Abit. Εκτός από τις 3 πρώτες, που ήταν μια Soyo, μια Intel και μια UFO (δηλαδή αγνώστου προελεύσεως, επί εποχής 486/33Mhz μιλάμε τώρα!!! :jump: )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.