cpavlidi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2007 Για χαρά σε όλους. Ηρθε η ώρα του νέου πισιου και σκέφτομαι τα εξής:Επεξ : Core 2 Duo 6400 (αυτό είναι ΣΙΓΟΥΡΟ)Μνήμη : Μάλλον OCZ Ram 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800 MHz Gold Motherboard : 1 εκ των τριών Gigabyte Ga-965P-DS4, Abit AW9D-MAX ή Abit AW9D που είναι και κανένα 30ευρω φτηνότερηΔεδομένου οτι φυσικά θα ασχοληθώ με το ευγένες άθλημα του overclocking;-) τι θα μου προτείνατε εσείς απο motherboard? Επίσης οι μνήμη που έβαλα καλή δεν είναι ? Χμ....ακούω γνώμες και απόψεις...thanx a lot ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Τιποτα? Κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Το Πλαίσιο που πήγα χθές έχει ένα κάρο ΑB9 και AB9 Pro! Και στις τιμές προσφοράς, δηλαδή 69 και 99 Euro αντίστοιχα. Μην το σκέφτεσαι πολύ (εγώ "δυστηχώς" είχα ήδη παραγγείλει την AW9d-Max).Για τις μνήμες, το μόνο που θυμάμαι είναι πως για τις OCZ έχω διαβάσει για κάποιες ασυμβατότητες και προβλήματα, κυρίως σε ξένα forums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mach Ιανουάριος 23, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από skritikos [Σήμερα, στις 18:15] Το Πλαίσιο που πήγα χθές έχει ένα κάρο ΑB9 και AB9 Pro! Και στις τιμές προσφοράς, δηλαδή 69 και 99 Euro αντίστοιχα. Μην το σκέφτεσαι πολύ (εγώ "δυστηχώς" είχα ήδη παραγγείλει την AW9d-Max).Για τις μνήμες, το μόνο που θυμάμαι είναι πως για τις OCZ έχω διαβάσει για κάποιες ασυμβατότητες και προβλήματα, κυρίως σε ξένα forums. "Το Πλαίσιο που πήγα χθές έχει ένα κάρο ΑB9 και AB9 Pro. Και στις τιμές προσφοράς, δηλαδή 69 και 99 Euro αντίστοιχα." ????Οι τιμές στο site έχουν αλλάξει προς τα πάνω. Σε ποιό κατάστημα του Πλαισίου βρήκες τις παλιές τιμές και τις μητρικές διαθέσιμες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Σε κανένα....ό,τι βλέπω απο το σιτε μονο.....πάντος λένε τα abit για oc? ή μήπως gigabyte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Πλαίσιο Στουρνάρη, χθές 22/01 κατά τις 16:30 το απόγευμα!Είχε πάνω από 10 AB9 και άλλες τόσες AB9 Pro. Γενικά χθές, και έχοντας μήνες να πάω Στουρνάρη παρατήρησα πως στο Πλαίσιο έπερνα όλα τα είδη στις Internet τιμές και όχι σε αυτές που λένε στο site ως κανονικές! Αυτό ίσχυε και για την AW9D-Max που την είχαν και εκεί μόνο 149 Euro αλλά και για πολλά άλλα είδη που χάζεψα επίτηδες. Περίεργο έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 23, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Ριμαδα Abit! Μια χαρα μου ερχεται και η καριολα εχει μονο ενα pci.Παντως η Abit δεν ειναι web offer,εχει 149 στο καταστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimmyFox Ιανουάριος 23, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 εγώ πάλι εμπιστεύομαι την εταιρεία που υπάρχει (Gigabyte) και όχι κάποια που δεν υπάρχει (Abit). Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 21:54] Ριμαδα Abit! Μια χαρα μου ερχεται και η καριολα εχει μονο ενα pci. Παντως η Abit δεν ειναι web offer,εχει 149 στο καταστημα. Όντως λάθος μου. Μπερδεύτηκα γιατί η τιμή είναι και πάλι πολύ καλή, φθηνότερη από όπου και αν έψαξα (και εξωτερικό). Εεε Abitάκιας είσαι και εσύ, γιατί δεν την παίρνεις να ησυχάσεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Abit AW9D-MAX προτεινω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Καπου εδω μέσα διάβασα οτι η Abit AW9D-MAX δύσκολα θα ανέβει πάνω απο 430...Ισχύει κάτι τέτοιο? Και αν οχι...σε τι άλλο διαφέρει απο την ΑW9D ; Εχει δηλαδή κάποιο σημαντικό συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι της ΑW9D ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 23, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αφηστε τις abit...Παρε gigabyte ή asus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από blade_pan [Σήμερα, στις 00:07] Αφηστε τις abit... Παρε gigabyte ή asus. Η Gigabyte δεν είναι που έχει δεκάδες προβλήματα με κάποιες μνήμες και η Asus που καίει μηχανήματα με τα περίεργα soft reboot που τραβάει; Abit λέμεεεεεεεε :worship: :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Xm....abit και οι μνήμες OCZ Ram 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800 MHz Gold πως ακούγεται; Κανεις με καλή ή κακή εμπειρία? Λογικά θα ανεβαίνουν αρκετά οι μνήμες αυτές...ή κάνω λάθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΒΑ84 Ιανουάριος 23, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Abit?? Γιατί?? Υπάρχει λόγος?? Εγώ προσωπικά προτείνω gigabyte ds-4 με χίλια. Απροβλημάτιστη, σταθερή και γενικά εγγύηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από cpavlidi [Σήμερα, στις 00:45] Xm....abit και οι μνήμες OCZ Ram 2GB Kit (2x1GB) DDR2 800 MHz Gold πως ακούγεται; Κανεις με καλή ή κακή εμπειρία? Λογικά θα ανεβαίνουν αρκετά οι μνήμες αυτές...ή κάνω λάθος; Γιατί όχι κάποιο ζευγαράκι Corsair XMS2 που γενικά παρουσιάζουν ελάχιστα προβλήματα και έχουν και καλή απόδοση; Ψάξε από εξωτερικό, κάποιες φορές βρίσκεις τρελές τιμές. Abit λέεεεεεμε :flex: Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 skritikos....φανατικος του ειδους; ποια abit την απλη ή την max? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iceblade Ιανουάριος 23, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Όπως έχω πει και σε άλλα threads, να αποφύγεις τη gigabyte. Λοττο με τις μητρικές δεν παίζουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cpavlidi Ιανουάριος 23, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρα δηλαδή υπέρχουν 2 επιλογες....abit ή asus....ή τελος πάντων κάπως έτσι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Προσπαθώ να είμαι τσιγγούνης μόνο αν πραγματικά αξίζει. Δεν θα σε/με/τους σώσουν τα 30 Euro της διαφοράς Ακόμη και μόνο την εμφάνιση να δεις, η MAX είναι κούκλα Όσες μητρικές είχα ήταν όλες Abit. Εκτός από τις 3 πρώτες, που ήταν μια Soyo, μια Intel και μια UFO (δηλαδή αγνώστου προελεύσεως, επί εποχής 486/33Mhz μιλάμε τώρα!!! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.