Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 20, 2010 Ετοιμάζομαι να δώσω για το γνωστό certificate RHCE - Red Hat Certified Engineer και θέλω να κάνω κάποια εξάσκηση σπίτι. Βλέπετε το να δώσω τα 8000€ για να παρακολουθήσω το course δεν παίζει - πάρα πολλά χρήματα για την τσέπη μου. Οπότε θα προετοιμαστώ μόνος και θα πάω στην Αθήνα μόνο για την εξέταση. Ότι πιο φθηνό, τόσο το καλύτερο
unseen Μάϊος 21, 2010 #2 Μάϊος 21, 2010 εδω ενας στη δουλεια πηγε 3 μερες και μετα εδωσε. Το πηρε με την πρωτη αλλα αν τον δεις θα καταλαβεις τι ατομο ειναι...Τον τσιμπησαν στην amazon πριν κανα μηνα.
orion Μάϊος 21, 2010 #3 Μάϊος 21, 2010 Δεν καταλαβα την ερωτηση ρε πανεα....βαλτο σε ενα vm και πεξε οσο θες...Θα προτεινα certification απο LPI http://www.lpi.org/eng/certificationΜην κλειδωνεις σε μια εταιρια
Dr.Paneas Μάϊος 21, 2010 Author #4 Μάϊος 21, 2010 Η Red Hat πωλούσε παλιότερα κάτι έτοιμα μηχανακια αρκετά φθηνά λίγο Linux ( νομίζω από την Dell). Σκεφτκα μηπως καποιος ειχε ακουσει κατι κλπ. Αλλιώς VM Το LPI δεν το έχω ψάξει να σου πω την αλήθεια. Αξίζει ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.