Jump to content

Εξωτερική Κάρτα Τηλεόρασης - Ραδιοφώνου?

Ilias83

Recommended Posts

Καλησπέρα. Αρχικά να πω πως ψάχνω μια κάρτα τηλεόρασης για να αντικαταστήσω μια Hauppauge WinTV-Radio που έχω.

Η τελευταία χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και μου φάνηκε ελάχιστα χρήσιμη καθώς η ποιότητας της εικόνας ήταν αισχρή.

Αντιμετώπιζα πολύ συχνά προβλήματα με της εγκατάστασή της

και τέλος οι εγγραφές της (που θα ήθελα να κάνω πιο συχνά), ήταν τόσο άσχημες που δεν μπορούσες να κάτσει να δεις τι έγραψες...

Για κάτι που στοιχειωδώς μπορούσες να δεις έπρεπε να καταναλώσεις άπειρα ΜΒ ή ακόμα και Giga μερικές φορές για να γράψεις ένα καθαρό 5λεπτο εκπτομπής.

Τέλος πάντων θα ήθελα κάτι που να μου δίνει την δυνατότητα να κάνω μια αξιοπρεπή εγγραφή και να βλέπω καλή εικόνα ακόμα και αν αυτό που βλέπω είναι ποδοσφαιρικός αγώνας...

Και κάτι ακόμα που σκεφτόμουν ήταν οτι θα ήταν πολύ καλά να μπορούσα να βλέπω τηλεόραση χωρίς να είμαι υποχρεομένος να ανοίξω τον υπολογιστή (παρα μόνο αν θέλω να κάνω εγγραφή) γι'αυτό άλλωστε έχω καταλήξει σε εξωτερική (+ το θέμα του χώρου μέσα στο κουτί μου)

Αν ωστόσο δεν υπάρχει κάτι αρκετά καλό σε εξωτερική λύση ή αν οι εσωτερικές υπερέχουν τραγικά δεν θα πω όχι τελικά...

Οι προτάσεις σας;

Για εσωτερική κάρτα τηλεόρασης μπορείς να δεις τα παρακάτω θέματα

http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=27569

www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=30645

Αρκετά μοντέλά υποστηρίζουν και ψηφιακή τηλεόραση και κάποια λιγοστά και δορυφορική. Πες μας όμως σε agp ή σε pci-e

Για εξωτερική βρήκα αυτο

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=29&product=638250

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.