Jump to content

[Help]Seagate SATA 120gb apo plaisio

hottzo

Recommended Posts

Έχω τον προαναφερόμενο δίσκο στο service του Πλαισίου, αλλά δεν έχω το τιμολόγιο αγοράς, διότι το είχα αγοράσει από χρήστη του thelab με τον οποίο δε κατάφερα να έρθω σε επαφή από την αγορά του δίσκου. Υπάρχει κάποιος να έχει αγοράσει κάποιον όμοιο δίσκο τα τελευταία 4 χρόνια από το πλαίσιο;

Να'σαι καλα κι εσυ..

Μπορεις να κανεις και το αλλο αν ναυαγησει με το Πλαισιο...? Αγοραζεις ενα νεο δισκο να κανεις την δουλεια σου,στελνεις για Rma τον παροντα και κατοπιν πουλας τον νεο που θα παρεις απο το Rma..κι εισαι πατσι...η σχεδον πατσι ..

Αρχικά για να διαπιστώσεις την ισχύ της εγγύησης, μπορείς να βάλεις στην σελίδα του Warranty Checker της Seagate το Serial Number....

Μπορείς να απευθυνθείς στον αντιπρόσωπο της Seagate στην Ελλάδα, που είναι η Enet Solutions-Logicom...Μπορείς να επικοινωνήσεις για RMA μέσω τηλεφώνου φαντάζομαι...Μην αναφερθείς σε απόδειξη...Απλά να ζητήσεις να σε εξυπηρετήσουν για το RMA....αναφέρσου στην σελίδα του Warranty Checker...

Ελπίζω να βοήθησα...

EDIT : Από ότι φαίνεται με πρόλαβε άλλος...:)

στειλε ενα pm στον χρηστη emm_stra.

ειναι φιλος και απο οσο 8υμαμαι εχει 2 τετοιους δισκους οι οποιοι ομως ειναι αγορασμενοι πριν κανα μηνα το πολυ.

πες του οτι σου ειπα εγω να του στειλεις Pm ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.