Jump to content

Opteron 165 vs Athlon x2 4200+

Saber_Rider

Recommended Posts

Χθες μου ήρθε ο Opteron 165, μόλις 5 μέρες έκανε. Ακόμα όμως δεν τον φόρεσα καθώς το μηχάνημα είναι στα Γιάννενα όπου σπουδάζω και περιμένω να τελειώσουν οι καταλήψεις για να πάω!!

Ο Opteron είναι 0633! Ελπίζω να ανέβει καλά! Πάνω στο τσιπ στην δεξιά πλευρά κάτω από το λογότυπο της AMD γράφει 2001, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;;:blink:

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 21:46]

Χθες μου ήρθε ο Opteron 165, μόλις 5 μέρες έκανε. Ακόμα όμως δεν τον φόρεσα καθώς το μηχάνημα είναι στα Γιάννενα όπου σπουδάζω και περιμένω να τελειώσουν οι καταλήψεις για να πάω!!

Ο Opteron είναι 0633! Ελπίζω να ανέβει καλά! Πάνω στο τσιπ στην δεξιά πλευρά κάτω από το λογότυπο της AMD γράφει 2001, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;;:blink:

Τον έχω 4 μήνες περιπού και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και με μαμά ψύκτρα έπιασα

2337Mhz.Πάνω απο αυτά είδα μπλέ οθόνιτσα

post-2935-1416072995,4437_thumb.gif

Ακόμα έχει μέλλον για το ΗΤ multiplayer...

Αλλά μάλλον είναι μνήμες..

Το πιο εύκολο για να το δεί είναι για να το δεί είναι να κατεβάσει το multi σε 8 και να προσπαθήσει πάλι για 260+

Από όσο θυμάμαι αυτές οι g.skill δεν πηγαίναν βήμα πάνω από τα 250 που είναι rated

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.