Saber_Rider Ιανουάριος 27, 2007 Author #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Χθες μου ήρθε ο Opteron 165, μόλις 5 μέρες έκανε. Ακόμα όμως δεν τον φόρεσα καθώς το μηχάνημα είναι στα Γιάννενα όπου σπουδάζω και περιμένω να τελειώσουν οι καταλήψεις για να πάω!! Ο Opteron είναι 0633! Ελπίζω να ανέβει καλά! Πάνω στο τσιπ στην δεξιά πλευρά κάτω από το λογότυπο της AMD γράφει 2001, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 27, 2007 #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 η ημερομηνία που έγινε copyrightΤο άλλο stepping? Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 27, 2007 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 21:46] Χθες μου ήρθε ο Opteron 165, μόλις 5 μέρες έκανε. Ακόμα όμως δεν τον φόρεσα καθώς το μηχάνημα είναι στα Γιάννενα όπου σπουδάζω και περιμένω να τελειώσουν οι καταλήψεις για να πάω!! Ο Opteron είναι 0633! Ελπίζω να ανέβει καλά! Πάνω στο τσιπ στην δεξιά πλευρά κάτω από το λογότυπο της AMD γράφει 2001, ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό;; Τον έχω 4 μήνες περιπού και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και με μαμά ψύκτρα έπιασα 2337Mhz.Πάνω απο αυτά είδα μπλέ οθόνιτσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 27, 2007 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 ’μα δεν έχεις κανει καμια λάθος ρύθμιση στο Βιος...τότε το cpu είναι μεγάλη μπανάνα...(χωρίς παρεξήγηση) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Ιανουάριος 27, 2007 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Angelos μήπως δεν αντέχουν οι μνήμες;; Με διαιρέτη τις έχεις ή χωρίς;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 27, 2007 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Δεν έχω κάνει καμία ρύθμιση στα bios και οι μνήμες είναι στο auto(dfi nf4 ultra-d,G skill 2gb hz pc4000) δεν το έχω ψιλοψάξει διοτί έχω και μαμά ψύξη και το φοβάμαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rommel.Gr Ιανουάριος 27, 2007 #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 μαλλον οι μνημες σου την κανουν,βαλτες manual και δοκιμαζε edit:βαλε και το HT 3x για 260 και πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 27, 2007 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2007 Ακόμα έχει μέλλον για το ΗΤ multiplayer...Αλλά μάλλον είναι μνήμες..Το πιο εύκολο για να το δεί είναι για να το δεί είναι να κατεβάσει το multi σε 8 και να προσπαθήσει πάλι για 260+Από όσο θυμάμαι αυτές οι g.skill δεν πηγαίναν βήμα πάνω από τα 250 που είναι rated Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Rider Φεβρουάριος 17, 2007 Author #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2007 Μόλις φόρεσα τον Opteron θα περιμένω λίγες μέρες να στρώσει η πάστα και προχωράω σε overclock!!! Ελπίζω να ανέβει καλά!! όρίστε και φώτο .... Ευχαριστώ!! :rolleyes: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.