Jump to content

Opteron 165 vs Athlon x2 4200+

Saber_Rider

Recommended Posts

Γειά σας, θα ήθελα τις γνώμες σας πάνω στο εξής:

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση σε επεξεργαστή για socket 939 και είμαι ανάμεσα σε εναν μεταχειρισμένο Athlon x2 4200+ και σε έναν καινούριο Opteron 165.

Τι από τα δύο να προτιμήσω; Ακούω απόψεις!!:blink:

:banging:

• Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :T: :T:

Λοιπόν, ο 4200 ήταν από το forum πωλήσεων του TheLab, τελικά όμως θα επιλέξω τον Opteron 165 μετά από τις γνώμες σας (επίσης είδα ότι έχει για stock ψύκτρα ένα γομάρι οπότε θα ρίχνει αρκετά καλά την θερμοκρασία του πιστεύω!). Τον Opteron 165 καθώς και άλλους Opterons σε socket 939 τον βρήκα στα 156 ευρώ εδώ http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1452&pageno=1&order=VendorID

Πήρα τηλ. και μου είπαν πως υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά θα αργήσει γύρω στις 12 μέρες ας πούμε, και ότι πρέπει να καταθέσω μια προκαταβολή πρώτα και τα υπόλοιπα με παραλαβή!!! Πάω να παραγγείλω τώρα και να μπώ και εγώ στο Opty Club!! :woot::jump::cool: :banging:

Ευχαριστώ και πάλι!

:banging: :banging:

Αρχική απάντηση από Saber_Rider [Σήμερα, στις 13:00]

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. :T: :T:

Λοιπόν, ο 4200 ήταν από το forum πωλήσεων του TheLab, τελικά όμως θα επιλέξω τον Opteron 165 μετά από τις γνώμες σας (επίσης είδα ότι έχει για stock ψύκτρα ένα γομάρι οπότε θα ρίχνει αρκετά καλά την θερμοκρασία του πιστεύω!). Τον Opteron 165 καθώς και άλλους Opterons σε socket 939 τον βρήκα στα 156 ευρώ εδώ http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1452&pageno=1&order=VendorID

Πήρα τηλ. και μου είπαν πως υπάρχει διαθεσιμότητα αλλά θα αργήσει γύρω στις 12 μέρες ας πούμε, και ότι πρέπει να καταθέσω μια προκαταβολή πρώτα και τα υπόλοιπα με παραλαβή!!! Πάω να παραγγείλω τώρα και να μπώ και εγώ στο Opty Club!! :woot::jump::cool: :banging:

Ευχαριστώ και πάλι!

:banging: :banging:

Και γω απο MSystems τον πηρα την πρωτοχρονια και ειναι 0646.

Συγνώμη απ΄το παιδί που δημιούργησε το thread αν spammάρω αλλά πιστευω ότι δεν είναι τελείως άσχετο το ερώτημά μου!! Αν παρ΄όλα αυτά είναι ας το διαγράψουν οι mods! Είμαι και εγώ λίγο πριν πάρω έναν opteron και θέλω να ρωτήσω αν αντικειμενικά επαρκεί ένας τέτοιος επεξεργαστής για τις σύγχρονες εφαρμογές και για αυτές που θα έρθουν όπως UT2007, Alan wake, Crysis, C&C κτλ...νομίζω πιάσατε το νόημα.Είχα μια απάντηση στο δικό μου thread και ευχαριστώ το παιδί αλλά θα ήθελα μερικές γνώμες ακόμα για να το σιγουρέψω ακόμα περισσότερο και να μην πετάξω τα χρήματα μου !!

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.