def Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2007 αγορασα προσφατα OEM WINDOWS XP HOME,και μου δωσανε ενα κοπονι να συμπληρωσω για "ΔΩΡΕΑΝ"αναβαθμηση σε VISTA PR. αφου μπαινω στην σελιδα βλεπω οτι πρεπει να πληρωσω 15 ευρο,που ειναι το ΔΩΡΕΑΝ ΛΕΩ? τελος παντον λεω δεν πειραζει μπαινω στο site συμπληρωνω τα στοιχεια μου μου δεινει εναν λογαριασμο που πρεπει να βαλω τα χρηματα παω σημερα τραπεζα να καταθεσω τα λεφτα,και ο υπαλληλος μου ζηταει αλλα 17ευρο για μεταφορα χρηματων οποτε το ΔΩΡΕΑΝ μου βγηκε 32ευρο. ΕΞΩ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ :TD: :TD: :TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 22, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 17ε για μεταφορα χρηματων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 22, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr 17ε για μεταφορα χρηματων? ακριβως Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 22, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Τα 15 , απ'όσο θυμάμαι από τις ανακοινώσεις , είναι έξοδα αποστολής....Δυστυχώς...Τα 17 για μεταφορά χρημάτων είναι τραγικά.....πολύ τραγικά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 22, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από felix Τα 15 , απ'όσο θυμάμαι από τις ανακοινώσεις , είναι έξοδα αποστολής....Δυστυχώς...Τα 17 για μεταφορά χρημάτων είναι τραγικά.....πολύ τραγικά... τοτε να μην αναφερουν οι απατεωνες οτι ειναι ΔΩΡΕΑΝ,ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Τα 17ε ειναι εξοδα/προμηθεια τραπεζης?Αυτο δεν καταλαβα,τι αντιπροσωπευουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 22, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr Τα 17ε ειναι εξοδα/προμηθεια τραπεζης?Αυτο δεν καταλαβα,τι αντιπροσωπευουν? προμηθεια τραπεζας για μεταφορα χρηματων,αλλα 17ευρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Ναι. Μια χαρα ειναι 17 Ευρω, αν αυτος που στελνει τα λεφτα ΔΕΝ ειναι πελατης της τραπεζας. Αν εισαι πελατης, εχει αλλη προμηθεια. Αν κανεις κ χρηση web-banking (=δεν απασχολεις υπαλληλο), εχεις ακομα λιγοτερη προμηθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 22, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από YDinopoulos Ναι. Μια χαρα ειναι 17 Ευρω, αν αυτος που στελνει τα λεφτα ΔΕΝ ειναι πελατης της τραπεζας. Αν εισαι πελατης, εχει αλλη προμηθεια. Αν κανεις κ χρηση web-banking (=δεν απασχολεις υπαλληλο), εχεις ακομα λιγοτερη προμηθεια... μα ειμαι πελατης της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 22, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Τι να σου πω. Εγω στην Eurobank ξερω οτι εχουν διαφορετικες προμηθειες για καθε περιπτωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt1416003257 Ιανουάριος 22, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 προφανως η χρεωση των 17 ευρω γινετε γιατι 8α προκειται για κατα8εση σε τραπεζικο λογαριασμο Τραπεζης της Αλλοδαπης οπου οι προμυ8εις ειναι πολυ μεγαλυτερες απο οτι εδω.το δωρεαν στην περιπτωση σου εχει να κανει πιστευω με τα 15 που πρεπει να κατα8εσεις στην τραπεζα σαν ποσο.τα 17 που σου ζητησε η τραπεζα ειναι αλλο καπελο.αυτο ειναι παπατζιλικι των τραπεζων για την υπηρεσια που αυτοι σου παρεχουν.αν παλι η κατα8εση αφορα λογαριασμο της ε8νικης και οχι Τραπεζης της Αλλοδαπης,τοτε ακομα χειρωτερα γιατι σου χρεωνουν 17 ευρω για μια συναλλαγη εντος του δκου τους τραπεζικου συστηματος => ποιες προμη8ειες οεο?προφανως και ειμαι με το μερος σου def,για να μην παρεξηγη8ω,απλα διευκρινιζω το πως εχει το πραμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 22, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Συγκεκριμένα για τα έξοδα αποστολής...στο e-shop για παράδειγμα αναφέρονται ξεκάθαρα...Όπου παίζει η λέξη "ΔΩΡΕΑΝ", πάντα υπάρχουν χρεώσεις, έστω και μικρές....@def : Στην σελίδα που πήγες για την ενεργοποίηση, η μόνη δυνατότητα είναι με τραπεζική κατάθεση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizard! Ιανουάριος 22, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 def βιάστηκες... Tα Vista θα είναι διαθέσιμα για download οπότε θα γλίτωνες τα μεταφορικά και την προμήθεια της τράπεζας. Επίσης αν ήθελες να γλιτώσεις την προμήθεια, μπορούσες να πληρώσεις (νομίζω :...: ) με πιστωτική που δεν έχει ποτέ προμήθεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 22, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Με λίγα λόγια παιδία το ΤΣΑΜΠΑ πέθανε.....!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 22, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 και γω το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι τα λεφτα πανω σε τραπεζα του εξωτερικου πχ ελβετια και μετατροπη σε χρυσο. ετσι λογικα θα κρατανε προμηθεια και η ελληνικη τραπεζα και η ξενη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 22, 2007 Author #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από felix Συγκεκριμένα για τα έξοδα αποστολής...στο e-shop για παράδειγμα αναφέρονται ξεκάθαρα...Όπου παίζει η λέξη "ΔΩΡΕΑΝ", πάντα υπάρχουν χρεώσεις, έστω και μικρές....@def : Στην σελίδα που πήγες για την ενεργοποίηση, η μόνη δυνατότητα είναι με τραπεζική κατάθεση? οχι και με visa αλλα πιστωτικη δεν εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
felix Ιανουάριος 22, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Έχει καταντήσει να είναι προνομιούχος αυτός που αγοράζει με πίστωση...και αυτός που πληρώνει άμεσα να χρεώνεται κερατιάτικα....Anyway...για αυτούς που είναι στην αντίστοιχη φάση τουλάχιστον (κουπόνι αναβάθμισης σε Vista), βγήκε μία πληροφορία....Αγορά με πιστωτική (σε περίπτωση που βιάζονται) ή αναμονή μέχρι την διάθεση των Vista από το site της Microsoft, με μηδέν (?) κόστος (σε περίπτωση που δεν βιάζονται).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 22, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 σιγα μην τα αγορασω κιολας. ναι ναι καλα τα torrents. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 22, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Def,ήτανε μεταφορά χρημάτων με IBAN/BIC στο εξωτερικό εντός Ε.Ε.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
def Ιανουάριος 22, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ergotelis Def,ήτανε μεταφορά χρημάτων με IBAN/BIC στο εξωτερικό εντός Ε.Ε.? ναι,συγκεκριμενα τα λεφτα κατατεθηκαν MODUSLINK BVLEEN VAN DE LEEUW 47243 BD APELDOORNTHE NETHERLANDS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.