Jump to content

Εγγραφή υπότιτλων σε dvd

angelos

Recommended Posts

Επιτέλους βρήκα ενα προγραμμά που μετατρέπει xvid,mpeg κλπ σε dvd και ενσωματώνει

και τους υπότιτλους μαζί,το πρόβλημα είναι όμως είναι η γραμματοσειρα στο dvd φένεται κινέζικη...

.στο regional language έχω προσθέσει την ελλήνικη

χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvd

εδώ θα βρείτε ενα demo

Οχι απλα το χρησιμοποιω πολυ καιρο και δεν ξερω, μου αποδιδει καλητερη ποιοτητα στις ταινιες κατα την αποψη μου.Ακομη μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλους encoders οπου πρεπει να αγορασεις και αποδιδουν καλυτερα.Παντως το σιγυρο ειναι πως μια δοκιμη θα σε πεισει για την επιλογη σου.Καλο σου βραδυ :)

Να ρωτήσω εγώ κάτι αλλο. Κάποιο πρόγραμμα ξέρετε που να επεμβαίνεις σε avi αρχεία και να γράφεις εσύ ότι θές πάνω στο video ας πούμε έχω κάτι video clips και θέλω να βάλω να εμφανίζεται ο τίτλος του τραγουδιού στην αρχή του video clip.

Αρχική απάντηση από angelos [23-01-2007 00:12]

ChrisXP και PercSync σας εμφανίζονται κανονικά οι υπότιτλοι στα dvd?

πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο convertxtodvd για να φένονται σωστά τα ελλήνικα?

Και εγω το ιδιο προβλημα με σενα ειχα και το ελυσα ως εξης:

Ανοιγεις το .srt με Notepad και το σωζεις με κωδικοποιηση UTF-8 (Save As και κατω απο την ονομασια του αρχειου εχει την κωδικοποιηση Ansi, unicode κτλ). Προσεξε μην σου αλλαξει την καταλληξη του αρχειου απο srt σε txt.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.