angelos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2007 Επιτέλους βρήκα ενα προγραμμά που μετατρέπει xvid,mpeg κλπ σε dvd και ενσωματώνει και τους υπότιτλους μαζί,το πρόβλημα είναι όμως είναι η γραμματοσειρα στο dvd φένεται κινέζικη....στο regional language έχω προσθέσει την ελλήνικη χρησιμοποιώ το ConvertXtoDvdεδώ θα βρείτε ενα demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Ιανουάριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Film machine φιλε δεν το αποχωριζομαι με τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Γινε λίγο πιο σαφής με το film machine αν μπορείς...Ποιες οι διαφορές του με το vso converter? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoV Ιανουάριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Οχι απλα το χρησιμοποιω πολυ καιρο και δεν ξερω, μου αποδιδει καλητερη ποιοτητα στις ταινιες κατα την αποψη μου.Ακομη μπορεις να χρησιμοποιησεις αλλους encoders οπου πρεπει να αγορασεις και αποδιδουν καλυτερα.Παντως το σιγυρο ειναι πως μια δοκιμη θα σε πεισει για την επιλογη σου.Καλο σου βραδυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Ιανουάριος 22, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 dvd2avi απο εμενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Το vso ειναι απλο και καλο..οπως και το winavi που υποστηριζει subs.Το FilmMachine ειναι πολυ πιο προχωρημενο....καλους εξωτερικους encoders. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 22, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Εριξα μια ματία στα winavi,FilmMachine και dvd2avi Το πρόβλημα όμως είναι η γραμματοσειρά.οποίως γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό ας ενημερώσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Ιανουάριος 22, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 οταν παιζεις τα avi με ποιο προγραμμα βλεπεις υποτιτλους????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 22, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από kallileo οταν παιζεις τα avi με ποιο προγραμμα βλεπεις υποτιτλους????? VobSub Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Ιανουάριος 22, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 convertxtodvd rules!!! πραγματικα τελειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PercSync Ιανουάριος 22, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Αρχική απάντηση από ChrisXP convertxtodvd rules!!! πραγματικα τελειο! εεεεεετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 22, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 ChrisXP και PercSync σας εμφανίζονται κανονικά οι υπότιτλοι στα dvd?πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο convertxtodvd για να φένονται σωστά τα ελλήνικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PercSync Ιανουάριος 22, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Εμένα μου δουλεύουν όλα κανονικά. (Με την τελευταία έκδοση...με την προηγούμενη όχι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
minus Ιανουάριος 23, 2007 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 convertxtodvd. Ειναι απλο και τελειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hottzo Ιανουάριος 24, 2007 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 winavi και για τους υπότιτλους θα τους κάνει hardcode κατά την μετατροπή μέσω directvobsub Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnG85 Ιανουάριος 24, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Επίσης καλό είναι το DVD LAB Pro 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellhammeR Ιανουάριος 25, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Να ρωτήσω εγώ κάτι αλλο. Κάποιο πρόγραμμα ξέρετε που να επεμβαίνεις σε avi αρχεία και να γράφεις εσύ ότι θές πάνω στο video ας πούμε έχω κάτι video clips και θέλω να βάλω να εμφανίζεται ο τίτλος του τραγουδιού στην αρχή του video clip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hottzo Ιανουάριος 25, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 δοκίμασες με το premiere? Link to comment Share on other sites More sharing options...
InMyMemory Ιανουάριος 25, 2007 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από angelos [23-01-2007 00:12] ChrisXP και PercSync σας εμφανίζονται κανονικά οι υπότιτλοι στα dvd?πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις στο convertxtodvd για να φένονται σωστά τα ελλήνικα? Και εγω το ιδιο προβλημα με σενα ειχα και το ελυσα ως εξης:Ανοιγεις το .srt με Notepad και το σωζεις με κωδικοποιηση UTF-8 (Save As και κατω απο την ονομασια του αρχειου εχει την κωδικοποιηση Ansi, unicode κτλ). Προσεξε μην σου αλλαξει την καταλληξη του αρχειου απο srt σε txt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angelos Ιανουάριος 25, 2007 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Την βρήκα την λύση παίδες.το έψαξα καλύτερααπο vso converter->subtitle style editor-->codepage-->ANSI Greek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.