Jump to content

Πρώτa Bench R600

TheoV

Recommended Posts

Και να ηθελα να καταξοδευτω με μια μικρη περιουσια των 600 και 700 για καρτα γραφικων

δεν μου χωραει στο case μου ετσι και αλλιως

μεχρι περιπου 29-30 cm εχω ελευθερο χωρο εις μακρος στο case μου

Και ακριβη και τεραστια :TD:

Μπραβο ρε AMD-ATI με τα κεφαλια σου

Τελοσπαντων για να δουμε και τι λεει το XT μοντελο

Αμα η μονη διαφορα ειναι στα ρολογια τοτε ανετα με ενα OC θα γινεται ΧΤΧ η και καλυτερο

και δεν ειναι τοσο μακρη

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Γκρίνια γκρίνια και για αλλαγή γκρίνια ^2

Καθίστε να βγει πρώτα retail και μετά κράζουμε όλοι μαζί, απορώ όσοι κράζουν το μέγεθος της τι έχουν να πουν για την μπλιαχ υλοποίηση της 7900gx2;

τι ειναι ολα αυτα που βλεπω??

Καποιοι δεν πανε καλα μου φενεται

Ας εχει τουλαχιστον και τις αναλογες επιδοσεις και το μεγεθος το ξεπερνα με

Στο τέλος η κόντρα ATI - NVIDIA θά είναι ποιός την έχει πιο μακριά.... (την κάρτα) :p

Αρχική απάντηση από ΟΕW1999 [30-01-2007 20:41]

τι ειναι ολα αυτα που βλεπω??

Καποιοι δεν πανε καλα μου φενεται

Ας εχει τουλαχιστον και τις αναλογες επιδοσεις και το μεγεθος το ξεπερνα με

Ξερεις δεν γουσταρουνε ολοι να δωσουνε τα λεφτα για να ψαχνονται και για καινουργια κουτια που να την χωρανε, απο μονη της η καρτα ειναι ιδιαιτερα ακριβη

Ουτε και την ορεξη εχουνε για μεταφορα του hardware απο το ενα κουτι στο αλλο...

ΕDIT

H GDDR4 εκδοση μαλλον θα ειναι μικροτερη

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=37387

The first R600 with GDDR3 memory was a huge card, the biggest ever built but the GDDR4 version will end up a bit shorter. The first R600 was significantly longer than Nvidia's G80. ΅

Ξερεις δεν γουσταρουνε ολοι να δωσουνε τα λεφτα για να ψαχνονται και για καινουργια κουτια που να την χωρανε, απο μονη της η καρτα ειναι ιδιαιτερα ακριβη

Ουτε και την ορεξη εχουνε για μεταφορα του hardware απο το ενα κουτι στο αλλο...

+ 100 φιλε μου και εγω το ιδιο πιστευω και αυτο λεω και σε αλλα θεματα του φορουμ.

αλλα ειναι καθαρα θεμα επιλογης του καθενος και ο καθενας εχει το δικαιωνα να το λεει

και να το επιλεγει :)

πολυ lol ομως. λιγη ηρεμια ομως ρε παιδια. στα εργαστηρια δε νομιζω να τους νοιαζει η εμφανηση. θα την σουλουπωσουν.μπορει να θελει 3 pci στο τελος... ποιος ξερει? ετσι κιαλλιως αχριστα ειναι για τους πεισοτερους τα pci ετσι δεν ειναι?

Χαχαχαχα ωραιες φωτογραφιες

αλλα οπως ειπαμε υπαρχει και η ΧΤ και οχι μονο η ΧΤΧ και αμα η διαφορα τους ειναι μονο στα ρολογια οπως λενε (εκτος του οτι η XT ειναι μικροτερη σε μακρος)

η XT θα ειναι μια πιο αξια λυση απο την 8800 GTX

^ + Extra θερμοκρασια ;)

Τα προτα λογια που ειπε η γυναικα μου οταν ειδε την BFG ηταν "μα αυτο ειναι τερας" και "τι ομορφη που ειναι " :p

Και μολις ειδε την R600 ....

Ειπε " Μα αυτο ειναι πολυ ασχημο "

Και εγω συμφωνο μαζι της :hehe:

Αρχική απάντηση από tolis86 [Χθες, στις 22:34]

η γυναικα σου????? :blink:

:wassat: Ναι βρε γιατι ??? GAY φαινομαι και δεν το πηρα χαμπαρη τοσα χρονια ? :laughing:

Ρε guys....η ΟΕΜ εκδοση θα ειναι μεγάλη επειδη θα παιρνει αερα απο μπροστα και οχι απο πισω...οι αλλες θα ειναι ανθρωπνες...:p

Επισης η καρτουλα πρεπει να σκιζει μιας και θα γινει η επισημη εμφανιση της 19Μαρτιου στην Cebit....την ιδια μερα με τα γενεθλια μου...GoriLLakoS Edition Card δηλαδη...:hehe:

Ευχαριστω ATi...:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.