tonybros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21, 2007 Καλησπέρα σ'ολους. Έχω εδώ και ένα μήνα ένα hp 9093eu και σήμερα παρατήρησα ότι η αυτοκόλλητη ετικέτα των windows xp που είναι κολλημένη στο πίσω μέρος μαζί με την ετικέτα της ΗΡ σε ένα σημείο έχει λιώσει. τα νούμερα και όλα τα άλλα φαίνονται πολύ καθαρά αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι εάν στο μέλλον καταστραφεί τελείως τι γίνεται; και το δεύτερο μηπως έχει προβλήμα και υπερθερμένεται ο υπολογιστής περισσότερο απ'οτι πρέπει; σημειώνω ότι εδώ και δύο εβδομάδες χρησιμοποιώ και μία βάση αλουμινένια της akasa με δύο ανεμιστήρες αλλά και πριν αγοράσω την βάση απο την στιγμή που το αγόραζα έως τώρα προβλήματα με κολλήματα και τέτοια δεν είχα ποτέ . να και μια φώτογραφια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 δεν θα εχεις κανενα προβλημα...η υπερθερμανη που κολαει??? τι σχεση μπορει αν εχει με το αυτοκολητο???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Έτσι "φαγωμένες" είναι οι νέες ετικέτες της M$, από την αρχή έτσι ήταν απλα δεν το είχες προσεξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tonybros Ιανουάριος 21, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 ξέρεις ρε παιδί μου όταν είδα την ετικέτα να έχει λιώσει το μόνο που πέρασε από το μυαλό μου ήταν μήπως υπερθερμένεται σε καποιο σημείο κοντά στην ετικέτα αλλιώς από τι άλλο μπορεί να έγινε αυτό και χρονικό διάστημα λιγότερο από ένα μήνα; :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 21, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Και μενα στο toshiba είναι ακριβώς έτσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nick2crete Ιανουάριος 21, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Κανενα προβλημα...αντεγραψε και φυλαξε το σιριαλ και τελος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 21, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 και μένα sony vaio έτσι είναι η ετικέτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Ιανουάριος 21, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Η απόφαση βγήκε δηλαδή. Η m$ δίνει χαλασμένες ετικέτες στους κατασκευαστές λαπτοπς. Να βγεί στις ειδήσεις παρακαλώps: παίζει να μας κοροιδεύουν και οι κατασκευαστές λαπτοπς(απρόσεκτοι υπάλληλοι)ps2: j/kps3: είδα το carbon και γυρίσανε 15 σβούρες τα αντερά μου. ελεινό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Ιανουάριος 21, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Όχι...είναι έτσι ώστε να φαίνονται καθαρά οι λωρίδες γνησιώτητας και ότι δεν είναι απλά τυπωμένες στο χαρτί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 21, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 πραγμστικα ετσι ειναι απλα θα μπορουσε να ειναι πιο διακριτικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.