theHitma@n Φεβρουάριος 4, 2007 #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 ρε σεις, εχετε δοκιμασει να παιξετε master league με τις ελληνικες ομαδες?? εχω την εντυπωση οτι δεν γινετε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Φεβρουάριος 4, 2007 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 4, 2007 ρε παιδια το τορρεντ απο το κατεβασατε?υπαρχει τωρα σε κανενα ftp να το κατεβασουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nasos99 Φεβρουάριος 5, 2007 #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 5, 2007 ΑΜΑ οι διαιτητες ειναι το ιδιο αθλοιοι οπως στην πραγματικοτητα......... αλλιως θα ειναι τελειο............:worship: pro 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dem Μάρτιος 12, 2007 #24 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2007 παιδια έβαλα το patch μου άλλαξε το background, έχω την superleage με τις ελληνικές ομαδες αλλα έχει μονο το oaka και αυτό χωρις πανο και ιστορίες. Τα αλλα γηπεδα δεν τα εμφανιζει, τι κάνω? Βιάζομαι :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.