GeniusGreg Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 παιδια θα τρελαθω. πηρα το Age of Empires 3 Warchiefs αυθεντικο και ειπα να το βαλω να παιξω online για πρωτη φορα. Συμπληρωνοντας τα στοιχεια για να φτιαξω account οταν παταω ok βλεπω εκπληκτος να μου λεει οτι creating account failed : Bad cd key????????!!!!! προσπαθησα ξαναπροσθαθησα αλλα τπτ...τι να κανω?λεει οτι το key ειναι πειρατικο ενω σημερα ανοιξα το κουτι??(ΥΓ: το aoe 3 που εχω ειναι πειρατικο αλλα αυτο δεν επιρρεαζει το warchiefs αφου και στο manual λεει πως χρειαζεται μονο τον κωδικο του warchiefs)please HELP!!!!!!!
JaguarOne Ιανουάριος 20, 2007 #2 Ιανουάριος 20, 2007 το πιο πιθανο είναι οτι χρησιμοποιει και τα 2 κλειδια για authentication... αγορασε και το πρωτο original...
carlitofj Ιανουάριος 21, 2007 #3 Ιανουάριος 21, 2007 Ως φανατικος της σειρας AOE (ατελειωτες ωρες online:p ) εχω την εντυπωση οτι μονο απο το aoe3 μπορεις να κανεις account, χωρις να ειμαι 100% σιγουρος.Πηγαινε και αγορασε και το aoe3 για να εισαι σιγουρος!Αξιζει!
GeniusGreg Ιανουάριος 21, 2007 Author #4 Ιανουάριος 21, 2007 υπαρχει κανεις που να παιζει warchiefs online me to age 3 πειρατικο και το warchiefs αυθεντικο?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.