BeetleJuice Ιανουάριος 30, 2007 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2007 οτι θελετε λετεοσοι δεν ειχατε δεν ξερετε τι χασατετο καλυτερο ρμα του κοσμουγια ψυλλου πηδημα αν δεν ησουν ευχαρσιτημενος σε 1 μερα το επαιρναν με δικα τους εξοδα και το στελνανε σε 2 μερες απο βελγιο συστημενο με dhl και ραντεβουουτε στον υπνο τους οι αλλοιθα συμφωνησω με το σειριο οτι η ποιοτητα δεν υπαρχει καν πλεονη τσιγγουνια μας μας καταστρεφεικαι μιλαω και για τον εαυτο μου αν και κανω φιλοτιμες προσπαθειες να κανω υπομονη και να παιρνω το καλυτεροτα εξτρα του πλεξτορ δεν ταχε κανενα και δεν θα ταχει ποτε κανεναοταν εσεις χακαρατε τα drive για να κανετε ριπ εμεις κοβαμε σε 15χ και γραφαμε σε 16χοταν ειχαμε 2 προσοψεις ασπρη μαυρη εσεις βαφατε με σπρευκαι οταν θελατε ησυχια κλεινατε τα αυτια σας ενω εμεις ειχαμε και τα πλεξτουλς10 φιρμγουερ σε ενα χρονο εβγαλε η πλεξτορδεν εχω καψει ποτε δισκακικαι οταν ελεγχαμε τα δισκακια για ποιοτητα αλλοι ηθελαν ειδικα προγραματα που δουλευαν και σε συγκεκριμενα drivesτο aytostrategy να θυμηθω? το οτι εκανες ολες τις στρατηγικες backup?το γιγα ρεκ?το σεκιουρ ρεκ?το παουερ ρεκ?ασε μη μιλαω πολυ θα κλαψουν πολλοι νεκαδες και ελτζιαδεςκαι μιας και μιλαμε για τιμες συνολικα για 2 drives που εχω σπιτι εχω δωσει 65 ευρω για το καθενα μιας και η πλεξτορ δεν τα ζητουσε ποτε πισωεσεις δωσατε 45 κραταω τα 20 παραπανω μονο και μονο για να εχω το κεφαλι μου ησυχο και να ξερω οτι εχω το καλυτερο drive και το καλυτερο rmaαθανατη πλεξτορ αιωνια η μνημη σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.