Heatspreader Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2010 Γνωρίζει κανείς για ποιον λόγω οι Scythe ανεμιστήρες που έχω (3 στο ψυγείο) και δύο στο πάνω μέρος του κουτιού. Όταν δεν δουλεύουν στη μέγιστη ένταση, ακούγεται το πηνίο τους?Γενικότερα είναι πολύ δυνατή ανεμιστήρες 0,24Α. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 18, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Το πηνίο ; Δοκίμασε με ένα ποτενσιόμετρο να τους χαμηλώσεις τις στροφές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 18, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Χρησιμοποιώ αυτό και το κάνει μόνο όταν δεν είναι στο μέγιστο. Ακόμα και με το χέρι να τους σταματήσω ενώ δουλεύουν, ακούγεται! Ελάχιστα, αλλά ακούγεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gijo Μάϊος 18, 2010 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 μηπως εχουν μαζεψει σκονη μεσα?ριξε λιγο αντησκοριακο,η λιγο σπρεη σηλικονης και δοκιμασε αν θα σταματισει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 18, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Μα το κάνουν και οι 5 και είναι καινούριοι (2 μήνες).Σε γενικές γραμμές είναι αλήθεια, ότι ακόμα και τα Crossover των ηχείων, αν δεν έχεις συνδέσει μεγάφωνο, ακούγεται από το πηνίο του Crossover μουσική με πρίμα φυσικά και σε πολύ χαμηλή ένταση. Ένας φίλος μου είπε ότι ακούγονται και οι δικοί του σε χαμηλή ένταση, αλλά πρέπει να πάει το αυτί του κοντά.Ρίχτε μία ματιά και εσείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Μάϊος 18, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 τι ειναι τούτος ρεεεε ????????ειδες......αμα τους μαθαίνεις στην σιωπή της υδροψυξης..... τους βρωμάνε όλα μετά..... :brutal017:έπρεπε να ήσουν με καμια 9700led ρε ακόμα....... :smile044: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 18, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 9700NT είχα Ντάξει δεν ακούγεται πολύ το πηνίο... ΑΛΛΑ! Ακούγεται! :musik002: Μα δεν με ενοχλεί, απλά μου κάνει εντύπωση! :094: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heatspreader Μάϊος 23, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 23, 2010 Επειδή πας να με βγάλεις τρελό και ότι το πρόβλημα είναι δικό μου!!!Δες εδώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.