Strategos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 Ρε πεδια οταν έχω απαντήση σε καποιο τοπικ μου στέλνει αυτοματα μυνημα στο εμαιλ μου οταν εχει απαντηση καποιος, παω απο το προφιλ,επιλογες και βγαζω αυτη την ρυθμισει αλλα το προβλημα παραμενει εχοντας 300 εμαιλ απο το thelab και σβηνω 10 την ημερα την επομενη εχω 30. Ρε moderators.... ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 21, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Ρε Στράτο ρώτα στο msn πρώτα http://www.thelab.gr/member.php?s=&action=editoptions Aπενεργοποίησε τη σχετική επιλογή, να μη σου στέλνει email! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιανουάριος 21, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 αμα διαβασες καλα την εχώ απενεργοποιηση εδω και 1 μηνα αλλα αυτο ακομα απανταει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Ιανουάριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 http://www.thelab.gr/member2.php?s=&action=removesubscription&type=allthreadΦυσικά και απαντάει αφού του έχεις κάνει manual subscription σε μερικά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Strategos Ιανουάριος 21, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 δηλαδή τι έχω κανει; ενοεις παλια που το ειχα ακομα ενεργοποιημενο μου στελνει απο αυτα τα τοπικ; πως διορθωνεται; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisXP Ιανουάριος 22, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 εχει στο μαιλ μια επιλογη που κανει unsubscribe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyBeR_JiM Ιανουάριος 24, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 και επισης εχει μια επιλογη που κανει unsubscribe ολα τα θεματα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 24, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από CyBeR_JiM -> και επισης εχει μια επιλογη που κανει unsubscribe ολα τα θεματα... :worship: :worship: Να πως ξεχωρίζουν οι παλιοί από τα νεούδια :worship: :worship: :rofl: :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.