JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 Βαζω το norton ghost cd που μπορει και bootarei.Αφου στην αρχη δειχνει καποια δραστηριοτητα με τη μπαρα να γεμιζει σιγα σιγα...οταν φτασει στο τελος μου λεει "Please wait..." και δε συνεχιζει ποτε !Στο notebook μου ολα πανε μια χαρα και μπαινω κανονικα στο περιβαλλον διαχειρισης του ghost.Απο οσο εψαξα στο net και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα μονο που κανενας ποτε δε καταλαβε γιατι εμφανιζεται τετοιο προβλημα και φυσικα πως το λυνει...μαλιστα διαβασα καπου πως και η ιδια η symantec δεν ειχε γνωση τετοιου προβληματοςΓνωριζεται κατι σχετικα ? τι μπορει να φταιει για κατι τετοιο ?
minus Ιανουάριος 21, 2007 #2 Ιανουάριος 21, 2007 Μιλας για ghost version 10?Εγω εχω κολησει στην εκδοση 2003. Η 10 θεωρω οτι ειναι απιστευτα βαρια και βλακωδης.Ασε που ειναι ζητημα αν κανει σωστο restoration, αχρειαστο ναναι. Ειχα δοκιμασει πιο παλια και εφυγα μακρια.
JohnnyX Ιανουάριος 21, 2007 Author #3 Ιανουάριος 21, 2007 2003 ειναι η εκδοση 9 ?αν ναι εχω ακουσει οτι το ιδιο προβλημα υπαρχει και με την εκδοση αυτηισως κατι παιζει με τους drivers sata του ghost για nforce 4 ...προσπαθησα βεβαια να τους φορτωσω εξωτερικα (με f6) αλλα ...δεν !
Barracuda Ιανουάριος 21, 2007 #4 Ιανουάριος 21, 2007 μακριά από το norton ghost έχω δυσάρεστες αναμνήσεις χρησιμοποιώ το acronis true image και εχω βρει την υγεια μου
dubber Ιανουάριος 21, 2007 #5 Ιανουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από wifi [Σήμερα, στις 21:38] μακριά από το norton ghost έχω δυσάρεστες αναμνήσεις χρησιμοποιώ το acronis true image και εχω βρει την υγεια μου +100.000.000.000!!!Πετάξτε το το ghost!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.