Jump to content

ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ Ε6600...

JOHNX2

Recommended Posts

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Ε δεν θυμάμαι αν ήταν το small fft ή κάτι άλλο που έτρεχες με το ΤΑΤ που έκαιγε τους επεξεργαστές.

Πάντως για μένα είναι τζιζ.

Το orthos είναι παραπάνω από αρκετό.

Ίσως και υπερβολικό.

Δεν χρειάζεται ούτε αυτό.

Εξ άλλου δεν νομίζω να ψάχνουμε στα 4000+ με αέρα, τη συχνότητα που είμαστε orthos σταθεροί.

Αρκεί που ποστάρισε 3DMark06 στα 4000+.

Αν είχαμε ORB link και CPUz validation, επαρκούν και με το παραπάνω.

Έχεις δει πολλούς να είναι orthos σταθεροί με αέρα στα 4000+ ?

Το να δίνουμε συμβουλές να "ανοίξει" ΤΑΤ μαζί με Orthos είναι και ύπουλο και κακόβουλο.

Όπως μιλάτε ανοικτά μιλάω κι εγώ ανοικτά.

Σας λέει ότι ψήνεται ο επεξεργαστής στο orthos και επιμένετε να ζητάτε να τον βασανίσει ανοίγοντας ΤΑΤ.

Και αν δεν ξέρει και τρέξει το ΤΑΤ και τον κάψει, θα του πείτε ας πρόσεχες μεγάλε.

Εμείς σου είπαμε να τον ανοίξεις για να δούμε θερμοκρασίες.

Μπούρδες.

Θερμοκρασίες είδατε με το core temp.

Γιατί θέλετε λοιπόν να ανοίξει το ΤΑΤ???

Πείτε μου ντε...

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 06:27]

Ε δεν θυμάμαι αν ήταν το small fft ή κάτι άλλο που έτρεχες με το ΤΑΤ που έκαιγε τους επεξεργαστές.

Πάντως για μένα είναι τζιζ.

Το orthos είναι παραπάνω από αρκετό.

Ίσως και υπερβολικό.

Δεν χρειάζεται ούτε αυτό.

Εξ άλλου δεν νομίζω να ψάχνουμε στα 4000+ με αέρα, τη συχνότητα που είμαστε orthos σταθεροί.

Αρκεί που ποστάρισε 3DMark06 στα 4000+.

Αν είχαμε ORB link και CPUz validation, επαρκούν και με το παραπάνω.

Έχεις δει πολλούς να είναι orthos σταθεροί με αέρα στα 4000+ ?

Το να δίνουμε συμβουλές να "ανοίξει" ΤΑΤ μαζί με Orthos είναι και ύπουλο και κακόβουλο.

Όπως μιλάτε ανοικτά μιλάω κι εγώ ανοικτά.

Σας λέει ότι ψήνεται ο επεξεργαστής στο orthos και επιμένετε να ζητάτε να τον βασανίσει ανοίγοντας ΤΑΤ.

Και αν δεν ξέρει και τρέξει το ΤΑΤ και τον κάψει, θα του πείτε ας πρόσεχες μεγάλε.

Εμείς σου είπαμε να τον ανοίξεις για να δούμε θερμοκρασίες.

Μπούρδες.

Θερμοκρασίες είδατε με το core temp.

Πείτε μου ντε...

stress με ORTHOS, βλέπει τη θερμοκρασία με coretemp, κάνει validate και όλα ΟΚ. Αυτό πρότεινα εγώ. Είναι ένας κλασικός τρόπος να ποστάρεις αποτελέσματα OC που τον μάθαμε από τους παππούδες μας

Πείτε μου ντε...

Ποιος ειπε να ανοιξει το ΤΑΤ για ψησιμο;Εγω προσωπικα ειπα , οτι ειναι ενα προγραμμα που βλεπει την πραγματικη συχνοτητα του επεξεργαστη..Οπως το cpu-z ετσι και το ΤΑΤ.

Αλλα επιμενω..ΟΣΟ ρεκορ και να κανει στα 4ghz...δεν παυει να ναι ασχημα νουμερα αυτα που βγαζει.Δεν ειναι δυνατον να βγαζει 3000 στο 3dmark..

στα 3,6 εβγαζα 3,152.

στα 3,5 εβγαλα ~3.000

και στα 3, εβγαλα 2600

Δεν ειναι δυνατον στα 4 να εχει ~3000.

Αρκεί που ποστάρισε 3DMark06 στα 4000+

Θες να κανω και εγω benchmark στα 4ghz (να διχνει το 3dmark) και η πραγματικη συχνοτητα να ειναι 3500?Νομιζω πως ποσταρα παραπανω μια εικονα....

Δεν χρειάζεται το TAT για να δεις τη συχνότητα.

Με validated CPUz βλέπεις τα πάντα.

Κάνε benchmark 3DMark06 πόσταρε το στο ORB, δώσε και validated CPUz και αν μας κλέψεις χαλάλι σου.

Την πραγματική συχνότητα την είδες από αξιόπιστα προγράμματα κι ας μην ήταν validated.

Δεν χρειαζόσουν και το ΤΑΤ.

Δηλαδή τι παραπάνω θα σου προσφέρει?

Αν σου έδινε συχνότητα με TAT θα τον πίστευες?

Γιατί λοιπόν το ζήτησες κι εσύ (αν και δεν το είχα δει το δικό σου, για άλλο μίλαγα) και οι άλλοι ??? ...

Δεν καταλαβαινεις οτι το 3dmark ΔΕΝ βλεπει το multiplier?Εμενα μου λεει 4ghz...

Ενω τον εχω στα 3500...Δεν ειναι αντιπροσωπευτικο πιστευω..Εκτως αν υπαρχει αλλος τροπος..Επειδη δεν εμπιστευομαι,τα windows (computer properties ) , οπως και 3dmark και κουραφεξαλα,ζητησα να εχει cpuz kai TAT ανοιχτο (μιας και ειναι τα μονα που λενε την πραγματικη συχνοτητα ) και να τρεχει και το orthos διπλα.Οχι απαραιτητα 10 priority..Εμενα small FFTS - priority 7 στις 1ωρα και 55λεπτα μαλλον σταματησε...

Μιας και ξαναδιαβασα το ποστ σου, μπορει να την ειδα...αλλα δεν μας λεει καπου οτι ειναι σταθερος..Σιγα και εγω επιασα 3,9 με τον 6400...Να πατησω το printscreen και να βγω να πω οτι ειναι σταθερος?

Ας κανει αυτα που λεμε..ενα cpuz και τατ μαζι , και διπλα το orthos (εδω το ετρεχε 2 ωρες πριν..)

Δεν θελω να το αποπαρω το παιδι , απλως δεν κανει απευθειας αυτο που ζηταμε για να πιστουμε και εμεις.Οπως και εσυ..Δεν νομιζω να εχεις πιστει;

Τωρα μαλιστα....Πιο φυσιολογικα τα πραγματα..Κανε και ενα full bench (sm2,sm3,cpu)να δεις σκορ.Χωρις O/c στην καρτα σε κοβω καπου στο 13.χχχ

Ετσι οπως εισαι εχεις τρεξει Orthos?

Ναι ZALMAN 9700ΝΤ εχω στην οποια με πατεντα εχω βαλει 3 ανεμιστηρες συνολικα...

To προγραμμα της ASUS μεσα απο τα WINDOWS αναφερει 1,49 volt (ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΤΩ....)

Το BIOS αναφερει 1,55 volt (ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ)

ΒΑΣΙΚΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ TEST ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΕΡΟ... σε λιγο δεν θα εχω υπολογιστη...

Αρχική απάντηση από mariosalice [Σήμερα, στις 08:00]

Κάπου διάβασα ότι καταργήθηκε από την Intel γιατί έκαιγε επεξεργαστές.

Ευτυχώς που δεν σου ανοίγει.

Ούτε σε μένα ανοίγει.

Να ποστάρεις ένα CPUz και να το κάνεις validated.

Νομίζω ότι με αέρα έχεις ρεκόρ εκεί που είσαι.

Ίσως και με νερό.

Δεν το έχω ξαναδεί να ανεβαίνει τόσο πολύ επεξεργαστής 6600 με αέρα πάντως.

Θα ήθελα να μου γράψεις τις ρυθμίσεις που έχεις και το BIOS που χρησιμοποιείς.

Αν θέλεις δες αυτό το Link. Έχει ένα υπόδειγμα για ποστάρισμα των ρυθμίσεων του BIOS.

Θα βοηθήσεις και τους υπόλοιπους που έχουμε Striker.

Ε όχι και ρεκόρ φίλε Μαριε...και με νερό κιόλας...με αέρα ναι είναι αρκετά ψηλά...

Πάντως με τα τελευταία SS κάτι μας δείχνει.

Πάντως το βασανίζει αγρια το cpu...

Ειδες τελικα που γινοταν κατι λαθος σιγουρα?

Συγκρινε τις αρχικες τιμες του ποστ με τις τελευταιες...

Σιγουρα και λαθος θα ειχες κανει.Αν οντως βρεις σταθεροτητα ετσι τοτε ναι μπραβο..

Παντως κανε ενα τεστ με το 3dmark να δεις τι αποτελεσμα θα σου βγαλει..Δεν θα παθει ο επεξεργαστης τιποτα αν τρεξει για λιγο στους 75..Ανοιξε λιγο το παραθυρο...Αν και να μου πεις , σε λιγο θα βαζουμε κλιματιστικο με τετοια ζεστη :p

Αρχική απάντηση από mariosalice

Δεν χρειάζεται το TAT για να δεις τη συχνότητα.

Με validated CPUz βλέπεις τα πάντα.

Κάνε benchmark 3DMark06 πόσταρε το στο ORB, δώσε και validated CPUz και αν μας κλέψεις χαλάλι σου.

Την πραγματική συχνότητα την είδες από αξιόπιστα προγράμματα κι ας μην ήταν validated.

Δεν χρειαζόσουν και το ΤΑΤ.

Δηλαδή τι παραπάνω θα σου προσφέρει?

Αν σου έδινε συχνότητα με TAT θα τον πίστευες?

Γιατί λοιπόν το ζήτησες κι εσύ (αν και δεν το είχα δει το δικό σου, για άλλο μίλαγα) και οι άλλοι ??? ...

Μάριε τώρα είδα τα πόστ, έχεις δίκιο ήμουν υπερβολικός που γράφω να το τρέξει, γιατί είναι με αέρα. Προσωπικά πάντως το τρέχω για να δω τα όρια σε θερμοκρασίες ελέω νερού.

Btw δε το ήξερα ότι το καταργήσανε, είχα ακούσει ότι τους ζορίζει πολύ αλλά δεν ήξερα για τόσο! :blink:

Κατά τα άλλα ταυτίζεται η άποψη μου με τον Gomar, θα ήθελα να έβλεπα τι δείχνουνε τα άλλα προγράμματα γιατί τόσο χαμηλά νούμερα δε δικαιολογιούνται.

Πλέον όμως βλέπουμε σόικα νούμερα, αν και λείπει ένα validation cpu-z.

Johnx2 , πως έχεις βάλει τους ανεμιστήρες τους επιπλέον στη ψύκτρα?

Πάντως με 1,55 και 75 βαθμούς αντέχει δε θα καεί, αλλά δεν είναι για 24/7 κατά τη γνώμη μου. Με νερό κάτι γίνεται αν την ρίξει κανά 15άρι ακόμα ελπίζω.

Ελπίζω πως πλέον απέχεις λίγο το στόχο σου.Επίσης, αν μπορείς να σταθεροποιηθείς στα 4050Mhz με 1,55 αυτό σημαίνει ότι στα 3,6ghz δε πρέπει να χρειάζεται 1,45 όπως λές στην υπογραφή σου αλλά λιγότερο.Δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαβάθμιση, όταν θα έχεις χρόνο ξανατσέκαρέ το στα 3,6ghz.

καλα απο χ8ες που εχει ανοιξει αυτη η κουβεντα ειναι τοσο δυσκολο να μας ανεβασει ο

JOHNX2 ενα validated cpu-z στα νουμερα he claims?

ελεος δλδ.δεν εχω καποιον λογο αν αμφισβητησω το παλικαρι ουτε και τον ξερω αλλα τοση ωρα κα8οσαστε και πεδευομσαστε και γινονται αναλυσεις επι των αναλυσεων σε 8εωριτικο επιπεδο παντα και ο

JOHNX2 δεν εχει κανει το αυτονοητο (και κατι που του εχει ζητη8ει ηδη)!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.