Jump to content

ΞΕΖΟΥΜΙΣΜΑ Ε6600...

JOHNX2

Recommended Posts

Ειπα και εγω να τον πουσαρω λιγο να δω μεχρι που μπορω να φτασω...

μετα απο αρκετο κοπο και παρα μα παρα πολλες ωρες δοκιμων σπασαμε το φραγμα των 4000ΜΗz.. Και οχι μονο τα πιασαμε τα 4050MHz ετσι απλα αλλα ειμαι και 100 stabe παρακαλω...

2001748858310543466_rs.jpg

2004610343566404319_rs.jpg

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Εγώ θα έλεγα να τρέξεις και κανά ΤΑΤ,για να δεις μέχρι τι θερμοκρασίες πιάνεις, και για να είσαι σίγουρα σταθερός πρέπει να σου βγάζει τουλάχιστον 15 λεπτο orthos.Φυσικά να κοιτάξεις και τις μνήμες μη τυχόν σου βγάλουνε κανά σφάλμα καμιά ώρα και νομίζεις ότι φταίει τπτ άλλο, για αυτό υπάρχει το memtest. ΜΕ τι τάση είσαι εκεί από bios?Ti μόμπο?Καλό κομμάτι φαίνεται πάντως!

Αποκλειεται να εχεις τετοια σκορ...ΠΟΛΥ χαμηλα...

@3dmark2006 επρεπε να ησουν τουλαχιστον 13.χχχ

Καταρχην στο cpu score πρεπει να σε πανω απο 3300 και οχι 3000.

3000 μαρκς επιανα στα 3500Mhz...

H Καρτα ειναι ο/ced?

Κανά ss από 1Μ? Κανά ss από Cpu-z? Πάντως, θες να μας πεις, ότι από τα 3,6ghz πήγες στα 4,05 με μόνο 0,6V παραπάνω?Είσαι σίγουρος για αυτό? Έπρεπε να είχες τα 3,6 με Default τάση full stable!

Eπίσης, τι stepping έχεις? Κάνω edit δε χρειάζονται πολλά πόστ, πάντως δείξε κανά cpu-z με verification και κανά ss από 1Μ, καθώς και τα ρολόγια των μνημών σου, μήπως σε κόβουνε αυτά!

Χαμηλά σκορ για 4050...και 1,51ν

Εμένα στα 4050 βγάζει 12,5 1Μ με μνήμες χάλια και εσένα 13,6!

Οrthos 3 λεπτά δεν σημαίνει τίποτα και με priority 1...

Tώρα με cpu στα 4.0GHz και cpu score στο 06 ~3000 χλωμό....Τουλάχιστον 3500 score έπρεπε να πιάνεις... ;)

Κάτι κάνεις λάθος...δώσε screenshot στο λαό...

Φιλικά

Αυτο λεω και εγω.....πανω απο 13χιλιαδες πρεπει να βγαζει...και ειδικα στο cpu score πρεπει να βγαζει πανω απο 3300+

Εγω επιμενω οτι θα ναι με 8 multi και λογω bug θα το βλεπει οπως σε ολα τα συστηματα ( x9 )

Τουλαχιστον αυτο το λεω απο το δικο μου συστημα...Νομιζω μια ss απο cpu-z θα λυσει τις αποριες.....αλλα αργει.Μαλλον θα εφαγε ακυρο :p

Μάλλον θα άνοιξε κανά cpu-z , θα είδε τι λέει, θα απογοητεύτηκε και θα κρύφτηκε....

Δε πειράζει ρε όλοι λάθη κάνουμε, για αυτό υπάρχουνε τα φόρουμ να βρίσκουμε τι παίζει Αλλά τα νούμερα σου παραήτανε καλά για να είναι αληθινά!

Αρχική απάντηση από JOHNX2 [Σήμερα, στις 19:38]

to testaro me orthos paidia..... perimente ligo....

2000734419839088968_rs.jpg

2000824042373642578_rs.jpg

λιγο ψιλοπεριεργες ειναι οι φωτο σου

στο cpuz δειχνεις οτι εχεις 8χ506=4049

το orthos ενα δεν κανω λαθος δεν βλεπει τους multiplier οποτε επρεπε να σου λεει 9χ506=4554(ετσι τουλαχιστον συμβαινει στο δικο μου το συστημα)

εαν κανω λαθος σορρυ

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.