Daywalk3r Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 γειά σας παιδιά που λετε πάω να εγκαταστήσω το utorrent και μου βγάζει οτι δεν μπορεί να εγκατασταθει επειδή χρησιμοποιώ ΝVIDIA και δεν συνεργάζετε με αυτο τι να κάνω ρε παιδια αν δεν γινει και δεν μπορέσω να το βάλω ποιο torrent client να χρησιμοποιήσω? αυτό είναι το μήνυμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim_600v Ιανουάριος 20, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Απενεργοποιησε το Nvidia firewall και δοκίμασε ξανά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daywalk3r Ιανουάριος 20, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 ναι αλλα πώς το απενεργοποιώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 20, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 απεγκατασταση της παπαριας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 2, 2007 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 δηλαδή απο πού γιατι έχω ακρβώς το ίδιο πρόβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Φεβρουάριος 2, 2007 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Αρχική απάντηση από crazyantonis δηλαδή απο πού γιατι έχω ακρβώς το ίδιο πρόβλημα Απο Add Remove Programs ->Nvidia Drivers επιλεγεις το firewall μονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 2, 2007 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 ποιό απο αυτά :Nvidia Display DriverEthernet Driver COmponents IDE Drivernforce PCI System Management Driver? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Φεβρουάριος 2, 2007 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2007 Στην εγκατάσταση μπαίνει μαζί με τους Ethernet Driver Cοmponents (ρωτάει μόλις περάσει τους drivers), οπότε αυτό επιλέγεις. Απλά όπως το βλέπω ίσως ξαναχρειαστεί να περάσετε τους drivers για το ethernet αλλά χωρις το firewall αυτή τη φορά, αν δε δίνει επιλογή για αφαίρεση μόνο του firewall... Link to comment Share on other sites More sharing options...
crazyantonis Φεβρουάριος 3, 2007 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 3, 2007 δεν πιστευχω να έχει καμία επιπτωση πουθενα αλλου η θα έχει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.