apalagmenos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2007 Καλημερα φιλοι.Δε ξερω αν γραφω στο σωστο topic,αλλα εχω το εξης προβλημα.Ειτε στην διαδικασια να φορτωσω το Splinter Cell Double Agent μετα απο καποιο save,ειτε για να ξεκινησω να παιζω,μου κλεινει η οθονη και στον υπολογιστη φαινεται οτι δουλευει και αναβοσβηνει το λαμπακι του reset.Τι στο .... συμβαινει ρε παλικαρια;
blkik Ιανουάριος 20, 2007 #2 Ιανουάριος 20, 2007 Δοκιμασε να αλλάξεις το refresh rate της οθόνης και δοκίμασε και σε άλλες αναλύσειςΤι οθόνη έχεις και τι κάρτα γραφικών?
apalagmenos Ιανουάριος 20, 2007 Author #3 Ιανουάριος 20, 2007 Οθονη Acer 17αρα 1280*1024,στα 32bit και 75mhz και καρτα γραφικων Evga 7900 gt.Το παιχνιδι το παιζω κανα μηνα.Καμια φορα εκανε επανεκινηση απο μονο του.Τωρα μου το κανει και αυτο.Γκρρρ...
def Ιανουάριος 20, 2007 #4 Ιανουάριος 20, 2007 εχεις βαλει ολες τις ρυθμισεις του παιχνιδιου στο φουλ? φιλτρα,κ.τ.λτι τροφοδοτικο εχεις?
regent Ιανουάριος 20, 2007 #5 Ιανουάριος 20, 2007 Αρχική απάντηση από apalagmenos [Σήμερα, στις 13:00] μου κλεινει η οθονη και στον υπολογιστη φαινεται οτι δουλευει και αναβοσβηνει το λαμπακι του reset . Τι εννοείς με την παραπάνω έκφραση; Το led πάνω στην οθόνη ή αυτό του κουτιού (power led); Αν εννοείς τις οθόνης, την έχεις δηλώσει στο λειτουργικό; Αν όχι καλό θα ήταν να περάσεις τους drivers της γιατί ίσως να άλλαξες κάτι στις ρυθμίσεις του παιχνιδιού και να μην το σηκώνει με του drivers που ήδη έχει.
apalagmenos Ιανουάριος 20, 2007 Author #6 Ιανουάριος 20, 2007 Εννοω το λαμπακι του tower.Εχω περασει τους drivers.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.