Jump to content

Eπιλογή μητρικής- Αbit AW9D(max;), Asus, ή..

Fandom

Recommended Posts

Λοιπόν έβαλα το τελευταίο bios, το λαν 1 δουλεύει πλέον μόνο του χωρίς πρόβλημα αλλά η καθυστέρηση στην εκκίνηση παραμένει. Καμιά ιδέα;

Μήπως δεν έχεις δώσει χειροκίνητα ip στην κάρτα δικτύου και κολλάει μέχρι ν α πάρει ip απο dhcp?

Για πές λίγα πράγματα για το mobo γιατί ψήνομαι και εγώ. Δεν πιστεύω να τρώει σκαλώματα στο ξεκίνημα ή άλλες περίεργες συμπεριφορές(εκτός του lag) κτλ? Ακούω για το ds4 όλοι το βρίζουν,κολλάει στο boot, ξεκινάει όποτε θέλει, μετά το 4ο τράβηγμα τσοκ παίρνει μπρός.... asus δεν θέλω να πάρω. Όλες οι άλλες είναι στα 300 ευρώ... Ε μα ποιά.

Είναι απο τις ελάχιστες μητρικές που έχουν 7-8 sata και κάνουν κάτω απο 150 ευρώ. Και προσωπικά εμπιστεύομαι περισσότερο την abit απο την asus. Στο anandtech που είδα ένα review πήγαινε καλά για 975 στα 460 fsb. Με τον 4300 που λέω να την ζευγαρώσω νομίζω θα παίξουν καλά. το μόνο κακό που βλέπω να έχει είναι το ένα και μοναδικό pci...

Αλήθεια αν είναι και έχει κάποιος άποψη για mobo με 8 σατα οπως και δήποτε και τιμή @150 ευρώ ας ρίξει μια κουβέντα με δικαιολόγιση μην ανοίγουμε 15 θέματα.

Είναι τρελό μόμπτο το AW9D MAX. Φτιαγμένο για τσίτωμα (όπως μπορει να καταλάβεις απο τα έξτρα heatpipes και το λεντ πάνελ που σου βγάζει codes στο ποστ). Δεν μπορείς να κάνεις λάθος επιλέγοντας το κατά την άποψη μου, εκτός αν θέλεις περισσότερες της μια pci.

Κανένα σκάλωμα, τίποτα, πρώτη φορά μάλιστα βλέπω μομπο που απο τη μανα του είχε το Bios 90% έτοιμο. Θα έλεγε κανείς οτι 'νιώθει' απο μόνο του :)

Στο πρόβλημα τώρα, έχω δώσει ip, δεν ξέρω γιατί λαγκάρει, φαντάζομαι των windows κομπίνα είναι..

τι εννοεις 90% ετοιμο απο τη μανα του?

απο bios παντως η Abit................:sick:

φτιαξε και την sig σου.το ΜΑΧ δεν ειναι Asus.:p

lol δίκιο έχεις, ότι ναναι..

Εννοώ έτοιμο οτι δεν έπρεπε να ρυθμίσω την κάθε μικροβλακεία απο την αρχή, μου φάνηκε παράδοξο ότι είχε τις 'σωστές' ρυθμίσεις απο τη μάνα του :)

Αρχική απάντηση από giorgos th. [Σήμερα, στις 12:43]

της ΜΑΧ τα bios ειναι εν ολιγοις απαραδεκτα...πολυ φτωχα εκτος απο την monitoring καρτελα.

Mια που την έχεις Θα προτηνουσες καλυτερα αυτην? http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=1033&product=865680

επεσε και στα 199

Μιλαω καθαρα απο θεμα επιδωσεων και σταθεροτητας..Παιζει κανενα συγκριτικο μεταξυ των 2?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.