PrinceofPersia Ιανουάριος 19, 2007 #23 Ιανουάριος 19, 2007 done.............καλή επιτυχία στο παλικάρι..........
jpavly Ιανουάριος 19, 2007 #24 Ιανουάριος 19, 2007 LOL! Να ψηφίσουμε ένα παιδί επειδή έβαλε 2 λάμπες και χρώμα στο νεράκι επειδή είναι Labιτης!! Γεια σου ρε Ελλάδα με την αξιοκρατία σου
hax0r Ιανουάριος 19, 2007 #26 Ιανουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly LOL! Να ψηφίσουμε ένα παιδί επειδή έβαλε 2 λάμπες και χρώμα στο νεράκι επειδή είναι Labιτης!! Γεια σου ρε Ελλάδα με την αξιοκρατία σου Εγώ λέω να βρούμε κάνα exploit στον apache και να hackeύουμε site από δω κι από κει να ψηφίζουν, είναι πιο αποτελεσματικό και λιγότερο κουραστικό. Και μια auto-vot-ιέρα δεν είναι κακή ιδέα (restart το modem να πάρει άλλη ip και vote στο καπάκι μέχρι να εξαντλήσουμε το c-class του provider).
kaynd Ιανουάριος 19, 2007 #27 Ιανουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly LOL! Να ψηφίσουμε ένα παιδί επειδή έβαλε 2 λάμπες και χρώμα στο νεράκι επειδή είναι Labιτης!! Γεια σου ρε Ελλάδα με την αξιοκρατία σου Γιατί ειδές συμμετοχή που να έχει κάνει και τίποτα περισσότερο? ’σε την αξιοκρατία για τα εσωτερικά μας θέματα Σε οποιασδήποτε χωράς το forum το ίδιο θα γινόταν Ψήφισα κι εγώ άντε καλή τύχη...
Chosen Ιανουάριος 19, 2007 #29 Ιανουάριος 19, 2007 Εγώ ψήφισα τον #248 (Tsalgatidis Savas). Κι αυτός Έλληνας είναι, πειράζει; Μήπως να αλλάξω ψήφο; ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ!
ΒΑΒΑ84 Ιανουάριος 19, 2007 #30 Ιανουάριος 19, 2007 +1...άντε και καλή τύχη!...Πάντως μεταξύ μας... είναι ένας-δυο που δεν παίζονται! Έχουν ρίξει και τρελλά φράγκα αυτά τα παιδιά βέβαια!
kingzback Ιανουάριος 19, 2007 #35 Ιανουάριος 19, 2007 +1 Εγω προτεινω στους mods του thelab οποιος δεν τον ψηφισει απο forum να διαγραφει!! :tomato:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.