petaloudaki Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2007 Παιδιά χρειάζομαι βοήθεια. Έχω το USR 9108 και απο σήμερα δεν συνδέται με το internet. Δοκίμασα ένα άλλο απλό modem που είχα με usb και λειτουργεί κανονικά! Το USR εκανα και reset και τα πάντα αλλά δεν...! Δεν ανάβει το λαμπάκι που σημαίνει ότι είναι στο internet! Και παρατήρησα ότι κάπου έλεγε ότι η ΙP Adress μου είναι 192.168.1.3 ενώ πάντα το τελευταίο ψηφίο ήταν 2! Αυτό παίζει κάνα ρόλο?
petaloudaki Ιανουάριος 19, 2007 Author #2 Ιανουάριος 19, 2007 Παιδιά το πρόβλημα λύθηκε! Δεν ξέρω τι ήταν και πώς αλλά ύστερα απο πολλά βάλε βγάλε ξαφνικά οκ! Ευχαριστω!
skritikos Ιανουάριος 19, 2007 #3 Ιανουάριος 19, 2007 Μήπως έχεις wireless on και χωρίς security; Ίσως είχες/έχεις κάποιον "επισκέπτη" στον router σου
kunoobidi Ιανουάριος 19, 2007 #4 Ιανουάριος 19, 2007 Μπα, τα usr, μουλαρώνουν κατά καιρούς και επιστρέφουν στο κανονικό ως δια μαγείας.Προσπαθούσα, για παράδειγμα, να περάσω το τελευταίο firmware, αλλά τίποτα. Είχε κολήσει και δεν ανταποκρινόταν μέσω web browser αλλά ούτε έμπαινε Internet. Το άφησα λίγο να κρυώσει και όλα ήταν ΟΚ!Σε ό,τι αφορά την ip adress, είτε της δίνεις εσύ μια σταθερή τιμή στις ιδιότητες της σύνδεσης είτε επιλέγει το Router για σένα. Συνήθως πάει ως εξής:Gateway-192.168.1.1Ip-192.168.1.1
petaloudaki Ιανουάριος 20, 2007 Author #5 Ιανουάριος 20, 2007 Οχι , το εχς κλειστό το wirelless και αποκλείεται να είναι από αυτό! Απλά μάλλον του την βάρεσε να μην συνδεθεί! Ξαφνικά έφτιαξε! Τεσπα, ευχαριστώ!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.