Jump to content

Απότομο κόλλημα υπολογιστή

petaloudaki

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ρε παιδιά θα με τρελλάνει ο υπολογιστής μου! Ξαφνικά χτες εκεί που έβλεπα μία ταινία όλα πάγωσαν, έκανα ένα restart και μετα απο κάνα 10λεπτο πάλι τα ίδια. Απο τότε όσα restart και εάν έκανα πάντα κολλάει. Συνήθως κολλάει πρίν καν μπει στα Windows σε 3-4 δευτερολεπτα αφού τον ανοίξω. Αλλά καμιά φορά προλαβαίνει να μπεί στα Windows και μετα απο λίγο κολλάει.

Πριν λίγο δοκίμασα κάτι, έβγαλα από τον υπολογιστή όλα τα Usb και γενικά τα πάντα που ήταν συνδεδεμένα πάνω του, και άφησα μόνο τον σκληρό και τίποτα άλλο! Και όλα κανονικά! Τόση ώρα δεν έχει κολλήσει.

Τι μπορεί να φταίει ρε παιδιά?

μαλλον τροφοδοτικο μυριζομαι.....τι λογιο ειναι?

ή μπορει να υπαρχει καμια διενεξη. τι συσκευες εχεις πανω στο πισι σου?δουλεβαν ταυτοχρωνα καποιες?

Τροφοδοτικό βρωμάει.

Δοκίμασε με μία-μία τις συσκευές. Αν έχεις άλλο τροφοδοτικό ριχ'το επάνω.

Tο τροφοδοτικό είναι ένα Tagan 580W δεν νομιζv να φταίει αυτό όμως γιατι εδώ και ενα χρόνο ήταν ΟΚ και δεν έχω προσθέσει κάτι extra! Καιι παρατηρησα ότι δεν συνδεεται πλέον το router με το internet ενώ ένα απλο modem που είχα με Usb συνδεεται κανονικα! Μήπως φταίει η μητρική? Και σιγα σιγα αχρηστευονται όλα, USb, Θυρες ethernet και λοιπα...? Λεω...

Αρχική απάντηση από petaloudas [Σήμερα, στις 18:40]

Tο τροφοδοτικό είναι ένα Tagan 580W δεν νομιζv να φταίει αυτό όμως γιατι εδώ και ενα χρόνο ήταν ΟΚ και δεν έχω προσθέσει κάτι extra! Καιι παρατηρησα ότι δεν συνδεεται πλέον το router με το internet ενώ ένα απλο modem που είχα με Usb συνδεεται κανονικα! Μήπως φταίει η μητρική? Και σιγα σιγα αχρηστευονται όλα, USb, Θυρες ethernet και λοιπα...? Λεω...

Για δες και την υπογραφη του jpavly

Εχω τσεκάρει για ιούς και spyware και δεν έχει τπτ!! Πάντως το router δεν δουλεύει και σε άλλο pc που το δοκιμασα. Και παρατηρησα οτι μου λέει ότι η ΙP adress μου είναι 192.168.1.3 εν.ω πάντα το τελευταίο ψηφίο ήταν 2. Μήπως για αυτό δεν συνδέεται?

Το πρόβλημα με το Router λύθηκε από μόνο του! Με τον υπολογιστή θα κάνω μερικές δοκιμές να βάλω καποια Usb για να δώ μήπως κάποιο αό αυτά κάνει το πρόβλημα! Παίζει να φταίει κάποια θύρα Usb?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.