petroSEXtreme Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 Καλησπερα παιδια.Το προβλημα μου ειναι οτι στο Κινητο ΝΟκια 3230 δεν μπορει να μου κανει καμια προβολη εικονας.Οταν παω να ανοιξω μια εικονα (ασχετα απο το τη μορφης ειναι) μου λεει "Εκθεση:Μη υποστηριζομενη λειτουργια".Τι μπορει να φταιει?Το κινητο ειναι απο hard format καθαροτατο. Τα φωτα σας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 όταν λες hard format εννοείς αναβάθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petroSEXtreme Ιανουάριος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Οχι εννοω το *+3+Green Button....Kαι επισης ναι το κινητο ειναι και απο προσφατη αναβαθμηση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasCal Ιανουάριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Στην alpha copy το έστειλες για αναβάθμιση ή το έκανες εσύ format και home made αναβάθμιση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.