gpl Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 Λοιπον εστησα μια υδροψηξη και εχω ενα απιστευτο προβλημα με την θερμοκρασια.εχω ενα μπλοκ μονο στην cpu και μου ανεβαζει θερμοκρασια 50 βαθμων.Αερα δεν εχει πουθενα στο κυκλωμα.Επισης εχω μια αντλια eheim,watertank thermaltake,ψυγειο μονο κυψελωτο.Οταν το τανκ ειναι ξαπλωτο ακουγετε σαν να βραζω φασολια,οταν σηκωθει το ενα μερος σταματα.τι μπωρει να φταιει.Να προσθεσω οτι το ψυγειο δεν εχει ανεμηστηρα αν δεν νομιζω οτι φταει αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 18, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Ε αν βαλεις εναν ανεμηστηρα.... Η θερμοκρασια σιγουρα θα πεσει λιγακι Εισαι σιγουρος οτι το μπλοκ παταει καλα ? Καμια φοτο απο το συστημα σου παιζει να δουμε ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 το μπλοκ παταει καλα.αλλα δεν φταιει αυτο.το νερο στο κυκλωμα ειναι ζεστο.αν πιασω το σωληνα απο καπιο σημειο ειναι ζεστο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αφου δεν εχεις ανεμηστηρα τι περιμενεις ? Με ποιο τροπο θα ψυχεται το νερο ? Βαλε κανενα ανεμηστηρα και μετα βλεπουμε...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Μαλλον πρεπει να βαλεις κανενα ανεμηστηρα. Βεβαια δεν μας ειπες και σε τι επεξεργαστη εχεις την υδροψυξη. Γιατι για εναν conroe πχ ειναι μαλλον λιγο το μονο ψυγειο χωρις ανεμηστηρα και για αυτο και σου ζεστενει το νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 18, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Μαλον αυτο θα κανω αλλα δεν νομιζω με ενα ανεμηστηρα απο τους 50c να παω 35 το πολυ.εχω AMD barton 3000+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Ιανουάριος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Για 35 δεν ξερω αλλα πιστευω οτι σιγουρα θα δεις διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 18, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν φταιει το ανεμηστηρακι μονο αλλα μαλον κατι αλλο που εγω δεν κανω σωστα.πχ η σειρα συνδεσμολογιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 18, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Φιλε αν δεν μας δοσεις περισσοτερες λεπτομεριες για το τι εχεις που το εχεις και πως το εχεις ..... Δεν θα μπορεσουμε να σε βοιθησουμε και πολυ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 18, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 ολα εκτος απο το μπλοκ τα εχω εξω απο το pc.το ψυγειο το εχω στο πατωμα οπως και την αντλια.το τανκ λιγο ψιλοτερα.οπως λεω και ποιο πανω το τανκ οταν ειναι επιπεδο κανει σαν να βραζει,οταν το σικωνο λιγο απο την μια πλευρα σταματα.το τι εξαρτηματα εχω το λεω πιο πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Ιανουάριος 18, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αν το ψυγείο το έχεις στο πάτωμα δεν μπορεί να περάσει ο κρύος αέρας από κάτω να ζεσταθεί στο ψυγείο και να ανέβει προς τα πάνω. Πρέπει να του αφήσεις ένα διάκενο από το πάτωμα.Το ότι είναι ζεστό το νερό σημαίνει πώς δεν αποβάλλεται στο περιβάλλον η θερμότητα του.Αυτό σημαίνει πως πρέπει να επικεντρωθείς στο ψυγείο. Βάλτου ανεμιστήρες μιας και το μονό έιναι μικρό.Για τον θόρυβο στο τανκ πρέπει να πεις τι τανκ είναι (μια φώτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 18, 2007 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 δεν το εχω κολημενο στο πατωμα απλα παταει στο πατωμα το οποιο ειναι παγωμενο.κατι αλλο ποθ ισως παιζει ρολο.σε ολα τα εξαρτηματα εχω 9¨ σωληνακια και για να τεριαξει το μπλοκ που εχει 6¨ εβαλα μετατροπεις.λετε να πεζει ρολο?το τανκ ειναι αυτο ------------> http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.700423 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 18, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Φίλε κάνε ένα τέστ με ανεμιστήρα και βλέπουμε μετά τι παίζει, μπορεί να οφείλεται εκεί η διαφορά.ΑΠλά ένα τέστ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 18, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 αυτο θα κανω.αυριο θα παρω ενα να το κοτσαρο πανω.αλλα ρε γμτο δεν προκειται να κατεβει 10 βαθμους κατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 19, 2007 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 οκ εβαλα ενα ανεμηστηρα αρκετα μεγαλο και κατεβηκε 10-12 βαθμους αλλα βγαζει 36db.μαλον θα καταλιξω σε κανενα μεγαλητερο ψυγειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
o polonos Ιανουάριος 19, 2007 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Αφου στο λεγαμε........... Ποσο μεγαλυτερο ψυγειο δλδ ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 19, 2007 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Μονό ψυγείο είναι λίγο, κακά τα ψέματα.Πάντως, είδες μια χαρά έπεσαν 10+ βαθμούς οι θερμοκρασίες ,έπρεπε με κάποιο τρόπο να φεύγει η θερμότητα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Ιανουάριος 19, 2007 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Αδερφέ, το γεγονός ότι το νερό και το ψυγείο είναι ζεστά, σημαίνει ότι το μπλοκ σου πατάει και δουλεύει καλά. Όπως είπαν και οι υπόλοιποι, βάλε κανέναν 12άρη ανεμιστήρα Aerocool (rebranded Papst) και θα βρεις την χρυσή τομή (θα πέσεις 10 βαθμούς χωρίς φασαρία)Αρχική απάντηση από ergotelis Μονό ψυγείο είναι λίγο, κακά τα ψέματα.Πάντως, είδες μια χαρά έπεσαν 10+ βαθμούς οι θερμοκρασίες ,έπρεπε με κάποιο τρόπο να φεύγει η θερμότητα! Να δεις τον QX6700 στα 3400 με μονό ψυγείο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gpl Ιανουάριος 19, 2007 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Αυτο το ψυγειο που θελω ειναι αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650551εαν εχεται να μου προτεινεται κατι καλυτερο σε παραπλησια τιμη δεκτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ergotelis Ιανουάριος 19, 2007 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ChosenΝα δεις τον QX6700 στα 3400 με μονό ψυγείο... Κοίτα, μονό ψυγείο σε επεξεργαστή νομίζω πλέον είναι καλύτερα να βάλεις τη καλύτερη αερόψυκτρα.Με τι τάση?Αλλά και χωρίς τάση, να υποθέσω ότι βλέπεις 50άρες χαλαρά έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.