NickL Μάϊος 14, 2010 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Εγώ θα πω ότι δείξε μου τους πολιτικούς σου να σου πω ποιος είσαι.Όταν ψηφίζεις τον κάθε καριερίστα πολιτικό με σκοπό να σε βολέψει σε κανένα δήμο, αυτόματα ψηφίζεις έναν διεφθαρμένο πολιτικό. Ε είσαι άξιος της μοίρας σου και μη γκρινιάζεις.Τις επιδοτήσεις για τα φωτοβολταϊκά πολιτικοί τις τσεπώνανε; Μήπως πολιτικοί ήταν και οι ψαράδες που πολλαπλασιάστηκαν ξαφνικά στη Μηχανιώνα με τις επιδοτήσεις για τα καύσιμα; Τα 32 δις από βεβαιωμένους φόρους πολιτικοί τα χρωστάνε; Οι 128.000 που δηλώνανε 700 εκατ. ευρώ λιγότερο είσοδημα (όχι μαύρα) πολιτικοί ήταν;Και μη πει κανείς ότι αυτοί κλέβουν τα δισεκατομμύρια ενώ εσύ κλέβεις μερικά ψωροευρώ στη φορολογική σου δήλωση, γιατί αν ήσουν κι εσύ στη θέση τους τα ίδια θα τσέπωνες. Μέχρι όπου φτάνει του καθενός το χέρι.Στην μεταφορά και αποποίηση ευθυνών πρώτοι είμαστε. Μόνοι μας σκάψαμε τον λάκο και ήρθαν οι αγορές και οι κερδοσκόποι και μας σπρώξαν μέσα. Μια χώρα που προσφέρει μόνο υπηρεσίες και οι μισοί Έλληνες ταΐζουν τους άλλους μισούς του δημοσίου δε πρόκειται να πάει μπροστά ποτέ.edit: Αναφέρομαι σε όλους ΜΑΣ και όχι σε κάποιον συγκεκριμένα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 14, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 αρχες 90' ηταν. lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Μάϊος 14, 2010 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ελληνικη νοοτροπια , δεν γουσταρω -> κλεινω το δρομο , γιατι μπορω και το κανω. Ταλαιπωρω αλλους ? , στα @@ μου...και γιατι , γιατι χανει τη δημαρχεια...http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6325.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Μάϊος 14, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Γιώργο δεν εχω ιδεά απο οικονομικά Όσο για τους γιατρούς, εγώ από προσωπική εμπειρία από οδοντίατρους (αλλά και απο εμπειρίες φίλων μου), μου λένε για σφράγισμα 50 Ευρώ χωρίς απόδειξη ή 80 Ευρώ με απόδειξη. Take it or leave it. εμενα ο δικος μου γιατρος 30 ευρω με αποδειξη.κανε και μια ερευνα αγορας βρε:huepfend011: Link to comment Share on other sites More sharing options...
redgiwrgos Μάϊος 14, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 14, 2010 Ελληνικη νοοτροπια , δεν γουσταρω -> κλεινω το δρομο , γιατι μπορω και το κανω. Ταλαιπωρω αλλους ? , στα @@ μου...και γιατι , γιατι χανει τη δημαρχεια...http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_6325.htmlΌ,τι να 'ναι! Να σεβαστούν τον ιερό χώρο και κολοκύθια τούμπανα...βρήκαν δικαιολογία για να διαμαρτυρηθούν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 15, 2010 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Χρήστο προφανώς θα ήταν πριν μπουν οι Σχολές στις Πανελλήνιες .Μεσα ηταν οι σχολες , αλλα εκεινες ηταν με εξετασεις...Υπαρχουν και "ομορφοι" τροποι να διοριστεις. Αλλα ακομα και σχολη να εβγαζες ( πχ Μαθηματικος) επρεπε να διοριστεις...Η επιλογη του να κανεις δικο σου φροντιστηριο , ιδιαιτερα και ολα αυτα δεν ηταν καλη....Αυτη ηταν δυστηχως η φιλοσοφια ολοκληρης γενιας γονεων μεταξυ αυτων και των δικων μου. ε,τοτε ρε Πανο αφου δεν εχεις ιδεα πως κρινεις οτι το ΔΝΤ ειναι καλο και μαλιστα το μονο?.............Πραγματικα ποιος πιστευει οτι το ΔΝΤ θα αφησει κατι ορθιο σε αυτη τη χωρα? :musik009:Εφοσον το μονο πραγμα που παραγουμε σαν χωρα ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ναι μην αφησουν τιποτα ορθιο και να φτιαχτουμε απο την σταχτη ρε Αρη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Μάϊος 15, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 Εφοσον το μονο πραγμα που παραγουμε σαν χωρα ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ναι μην αφησουν τιποτα ορθιο και να φτιαχτουμε απο την σταχτη ρε Αρη....Δυστυχώς εδώ δεν έχει respawn ........άμα καείς its for real. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 15, 2010 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 15, 2010 μην μαλώνετε.....απλά μας αγοράζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Μάϊος 16, 2010 #29 Κοινοποίηση Μάϊος 16, 2010 Μεσα ηταν οι σχολες , αλλα εκεινες ηταν με εξετασεις...Υπαρχουν και "ομορφοι" τροποι να διοριστεις. Αλλα ακομα και σχολη να εβγαζες ( πχ Μαθηματικος) επρεπε να διοριστεις...Η επιλογη του να κανεις δικο σου φροντιστηριο , ιδιαιτερα και ολα αυτα δεν ηταν καλη....Αυτη ηταν δυστηχως η φιλοσοφια ολοκληρης γενιας γονεων μεταξυ αυτων και των δικων μου. Εφοσον το μονο πραγμα που παραγουμε σαν χωρα ειναι ΔΗΜΟΣΙΟΙ Γ@ΜΗΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΙΣΚΟΙ ναι μην αφησουν τιποτα ορθιο και να φτιαχτουμε απο την σταχτη ρε Αρη....οπως σωστα ειπε και ο Μιχαλης Παρη μου εδω δεν εχει αναβιωση...εχει φανει σε ολες ις χωρες οπου εχει επεμβει το ΔΝΤ οπως ειπα και νωριτερα.Το ΔΝΤ επιβαλλει με πιο αμεσο τροπο την εκποιηση του εθνικου πλουτου της εκαστοτε χωρας στην οποια επεμβενει.ξεπουλαει στο ντοπιο και ξενο κεφαλαιο οτι εχει απομεινει και αυτο που μενει στο φιναλε ειναι μονο σταχτη.στην Αργεντινη για παραδειγμα , υποτιμησαν το νομισμα αφου πρωτα εδωσαν 2 μηνες παραταση ετσι ωστε να μπορεσουν οι προυχοντες της χωρας να "τραβηξουν" τα χρηματα τους χωρις χασουρα και αμεσως μετα με τηνυποτιμηση αγοραζαν για ενα κομματι ψωμι τον πλουτο της χωρας.@NickLΝικο επετρεψε μου να μην συμμεριστω την αποψη σου.Αυτοι που ψηφησαν και γαλουχηθηκαν με αυτον τον τροπο ειναι οι υπευθυνοι τους οποιους κατανομαζεις.δεν εχω κανεναν λογο προσωπικα ν συνταχθω αλλα ουτε και να αναλαβω μεριδιο ευθυνης που δεν μου αντιστοιχει.Και επιτελους αυτη η καραμελα με τους δημοσιους υπαλληλους να κοπει ρε παιδια....οι δημοσιοι υπαλληλοι στην Ελλαδα ειναι περιπου 800.000...τα εξοδα για μισθους αυτων των ανθρωπων ειναι το τελευταιο που δημιουργει προβλημα στον κρατικο προυπολογισμο.οταν συγκεκριμενοι κλαδοι φοροδιαφευγουν , οταν η χωρα "αναγκαζεται" να ξοδευει το 1/3 του προυπολογισμου της για πολεμικους εξοπλισμους ,κοκ ,τοτε τι περιμενεις δλδ?Απο τη στιγμη που ειμαστε στην κορυφογραμμη των συνορων της ΕΕ , αν μη τι αλλο , θα οφειλε η ΕΕ να συμμετασχει στις αμυντικες δαπανες των δικων της συνορων...Ειναι πολυσυνθετο και πολυεπιπεδο το ζητημα και σε καμια περιπτωση δεν υπαρχουν μεμονομενες ευθυνες.Το μονο σιγουρο ομως ειναι πως ο λαος αυτης της χωρας εχει την μικροτερη ευθυνη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Ιούνιος 4, 2010 #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 http://www.greekpayback.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιούνιος 4, 2010 Author #31 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’: Rothschild http://www.sofokleous10.gr/portal2/toprotothema/toprotothema/-------rothschild-2010060123975/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
st.ef Ιούνιος 4, 2010 #32 Κοινοποίηση Ιούνιος 4, 2010 καλησπερα! οι αποψεις μου για το thread 1) Αρχικα να πω οτι για την κατασταση στη οποια βρεθηκαμε ευθυνεται ο καπιταλισμος, η ΕΕ, και η ανικανοτητα και αυθαιρεσια αυτων που κυβερνησαν απο την μεταπολιτευση και μετα. 2) Η σημερινη κυβερνηση οπως και η προηγουμενη ηξεραν οτι η χωρα οδηγηται σε χρεωκοπια και οτι μονοδρομος μεσω της ΕΕ ειναι το ΔΝΤ, και ατακες του τυπου "λεφτα υπαρχουν", "που ειναι τα λεφτα" του κ. Παπανδρεου απλα δεν στεκουν. Αυτο το λεω για εκεινους που πιστευουν οτι θα ποιασουν αυτους που εκλεψαν και θα γυρισουν πισω τα λεφτα..τα λεφτα ναι μεν ειναι κλεμενα αλλα κλαπηκαν με νομιμες διαδικασιες. 3)Ενω ηξεραν οτι η μονη λυση ειναι το ΔΝΤ καθυστερησαν οσο περισσοτερο μπορουσαν ωστε να εκτυναχθουν τα spreads, δειχνωντας για αλλη μια φορα για <<ποιους>> δουλευουν. 4) Το πασοκ δεν ηρθε για να κυβερνησει, ηρθε να περασει τα μετρα της ΕΕ τα οποια δεν θα περνουσαν επι ΝΔ καθως η οργη του λαου ηταν περρισή, ενω ο χαμογελαστος ηλιος του πασοκ σας εδωσε ψευτικη ελπιδα.. 5)Το ΔΝΤ οπως ειπατε και μερικοι πιο πανω ηρθε για να γκρεμισει οτι εχει μεινει ορθιο. Να καταλυσει ολα τα δικαιωματα και τις κατακτησεις για τα οποια αγωνιστηκε ο Ελληνικος λαος και οχι μονο. 6)Τελος, αν ηθελε παιδια η ευρωπη να βοηθησει θα εβρισκε ενα σωρο τροπους οπως αυτος που ειπε Γαλλος ευρωβουλευτης, αν θυμαμαι καλα, να εγκυηθουν για την ακεραιοτητα των συνορων μας ωστε να μειωσουμε τις στρατιωτικες δαπανες. ΣΤΑΘΗΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Ιανουάριος 12, 2011 Author #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2011 Όντως...λεφτά υπάρχουν. Το λέει ο καθηγητής του Papandreou Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Ιανουάριος 14, 2011 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 14, 2011 OWNED!Πολύ ενδιαφέρον το βιντεάκι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάρτιος 16, 2011 #35 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Η μ@λακια ειναι ανικητη....Βρέθηκε ο αποστολέας του e-mail της χρεωκοπίας!Ενας 43χρονος από την Κρήτη φέρεται να είναι ο αποστολέας των e-mails που προεξοφλούσαν τη... χρεoκοπία της Ελλάδας και που προκάλεσαν γενική αναστάτωση και κόντρα σε επίπεδο ΠΑΣΟΚ- Νέας Δημοκρατίας. Ο υπογράφων, για γίνει πειστικός για τους ισχυρισμούς του, δήλωνε ότι είναι στέλεχος μεγάλης τράπεζας, με «εσωτερική πληροφόρηση» για την οικονομική κατάσταση της χώρας. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν τελικώς ένας τορναδόρος.Τα στελέχη της ΕΛΑΣ και οι δικαστικές αρχές περιμένουν την ταυτοποίηση των ηλεκτρονικών ιχνών, από τα σχετικά στοιχεία που θα τους παραδώσουν οι πάροχοι του Ιντερνετ, προκειμένου να προχωρήσουν στην άσκηση ποινικών διώξεων.Το e-mail αρβύλαΌπως ανέφερε στο κείμενο "από άτομα του υπουργείου εσωτερικών πληροφορήθηκα ότι στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους έχει τεθεί σε λειτουργία ο μηχανισμός παύσης πληρωμών σε μισθούς και συντάξεις. Ο κρατικός μηχανισμός έχει ήδη επεξεργαστεί τα στοιχεία και το μόνο που απομένει είναι μόνο η εντολή. Από χθες το απόγευμα σε τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχα με άτομα του υπουργείου Οικονομικών, συναδέλφους του τραπεζικού κλάδου αλλά και δημοσιογράφους όλοι είχαν ακριβώς την ίδια πεποίθηση. Πάμε για χρεοκοπία."Το κείμενο κατέληγε ως εξής: "Πιστεύω ότι καταλάβατε το νόημα. Εγώ έκανα αυτό που υπαγόρευε η συνείδησή μου και γι αυτό δημοσιοποίησα όλα τα παραπάνω. Ελπίζω να πράξετε κι εσείς το ίδιο και να τα γνωστοποιήσετε στον Ελληνικό λαό. Με εκτίμηση Γ. Β." Με ταχύτατη διαδικασία υπήρξε αναπαραγωγή αυτού του κειμένου από δεκάδες άλλους δικτυακούς τόπους.Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 43χρονος ανήρτησε στις 9 Μαρτίου 2011 το ίδιο κείμενο σε τρία διαφορετικά blogs και sites. Το κείμενο προέβλεπε τη χρεοκοπία της χώρας, ενώ γίνονταν διαπραγματεύσεις στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάρτιος 16, 2011 #36 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Εννοείται πως θέλει κρέμασμα ο τύπος, αλλα πρώτα γδάρσιμο απο τα κάκαλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 16, 2011 #37 Κοινοποίηση Μάρτιος 16, 2011 Ε αφου καποια στιγμη θα γινει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 25, 2011 Author #38 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάρτιος 25, 2011 #39 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 Δηλαδη ; Δεν το παρακολουθω το θεμα, οποτε δε γνωριζω τι παιζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάρτιος 25, 2011 Author #40 Κοινοποίηση Μάρτιος 25, 2011 ''Χωρίς κάποιο προηγούμενο παραδώσαμε με μόνη μια υπογραφή την εθνική μας κυριαρχία,ολόκληρη την δημόσια περιουσία μας''.Μας πούλησαν Πάνο....Απλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.