Salpi Μάϊος 18, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Και ναι τον εβαλα στα 2.9Ghz(ανεβασα και το ρευμα οπως μου ειπες +50mV)και ετρεχε για 6 ωρες το Prime95(και ειχε μεση θερμοκρασια 44 βαθμους κελσιου),οποτε ελπιζω να μου ειναι σταθερος !!!Αλλα μου ειπες να κοιταξω τις θερμοκρασιες και εδω εχω σκαλωσει καπου...Αν μπορεις ριξε μια ματια στη foto να δεις τι εννοω http://img139.imageshack.us/i/11699864.png/ Με μπλε ειναι οι θερμοκρασιες απο διαφορα προγραμματα(αν και το pc ειναι μονο κανα μιασαωρο ανοιχτο και δεν εχει ζοριστει ακομα αλλα και οταν του "εβαλα δουλεια ειχε μεση θερμοκρασια γυρω στους 32-33) και με κοκκινο ειναι οι θερμοκρασις απ'τα Bios και απο το Probe || που ειναι προγραμμα της Asus δλδ της μητρικης μου και η διαφορα αναμεσα στα μπλε και τα κοκκινα ειναι 10 βαθμοι κελσιου στην θερμοκρασια του επεξεργαστη!!!Οποτε λογικα ρωταω γιατι συμβαινει αυτο(μηπως κατι κανω η ειναι λαθος???)και γενικα πως σου φαινονται οι θερμοκρασιες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 18, 2010 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 στο bios εχεις ενα φορτιο, δεν ειναι Idle. Γιαυτο και η διαφορα των δεκα βαθμων. Παμε για τα 3 Ghz. Δοκιμασε με το ιδιο ρευμα για παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Μάϊος 18, 2010 Author #23 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Τεσπα δεν καταλαβαινω αυτο που μου λες γιατι δεν ειμαι και καλος γνωστης των πραγματων! Οι θερμοκρασιες δηλαδη ειναι καλες???Το εχω βαλει στα 3Ghz kai ηδη το Prime95 τρεχει 2 ωρες!Αντε να δουμε τι θα γινει!!!Η θερμοκρασια τωρα που τρεχει το Prime κυμενεται στα ιδια επειπεδα με πριν(γυρω στους 44-45 βαθμους κελσιου) με 100% load στο cpu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 18, 2010 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 ναι καλες ειναι οι θερμοκρασιες. Τσεκαρε οτι δουλευουν ολοι οι πυρηνες στο 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 18, 2010 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Βρε για δες τον Black Edition . . . τελικά αξίζει το clockάρισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Μάϊος 18, 2010 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Δουλευουν ολοι οι πυρηνες 100%,αλλα μετα απο 3:30 ωρες σταματησε να μου λειτουργει το Prime95 και μου εβγαλε Blue "Death" Screen...Οποτε τι κανω?Το αφηνω οπως ειναι στα 3Ghz?Το κατεβαζω παλι στα 2.9 που μου ειναι σιγουρα σταθερος η το αφηνω παλι στα 3Ghz και ανεβαζω το ρευμα +100mV???Αλλα φοβαμαι μην αυξηθει πολυ η θερμοκρασια μετα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 18, 2010 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 τσεκαρε οτι υπαρχει καλο airflow στο κουτι σου καθως και οτι ψυχονται ικανοποιητικα τα mosfet τροφοδοσιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 18, 2010 #28 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Αλλα μου ειπες να κοιταξω τις θερμοκρασιες και εδω εχω σκαλωσει καπου...Αν μπορεις ριξε μια ματια στη foto να δεις τι εννοωhttp://img139.imageshack.us/i/11699864.png/Με μπλε ειναι οι θερμοκρασιες απο διαφορα προγραμματα(αν και το pc ειναι μονο κανα μιασαωρο ανοιχτο και δεν εχει ζοριστει ακομα αλλα και οταν του "εβαλα δουλεια ειχε μεση θερμοκρασια γυρω στους 32-33) και με κοκκινο ειναι οι θερμοκρασις απ'τα Bios και απο το Probe || που ειναι προγραμμα της Asus δλδ της μητρικης μου και η διαφορα αναμεσα στα μπλε και τα κοκκινα ειναι 10 βαθμοι κελσιου στην θερμοκρασια του επεξεργαστη!!!Οποτε λογικα ρωταω γιατι συμβαινει αυτο(μηπως κατι κανω η ειναι λαθος???)και γενικα πως σου φαινονται οι θερμοκρασιες???Ειναι πρακτικα αδυνατο με αερα να εχεις θερμοκρασιες κοντα στην θερμοκρασια περιβαλλοντος. Αρα θα σου ελεγα να εμπιστευθεις μονο το ASUS Probe για την παρακολουθηση των θερμοκρασιων.Παρε και ενα screenshot την ωρα που τρεχει το prime μαζι με το Probe και ενα task manager στο tab performance. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Μάϊος 18, 2010 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2010 Ιδου η θερμοκρασια εν ωρα δρασης του Prime95 http://img3.imageshack.us/i/46367345.png/Με μπλε ειναι η θερμοκρασια του Probe 2.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 19, 2010 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Μια χαρά μου φαίνεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sisman Μάϊος 19, 2010 #31 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Απο θερμοκρασιες μια χαρα τα πας, εχω καπος την εντυποση πως απο αερα στο κουτι σου δε τα πας πολυ καλα, δωκημασε με ανοιχτο κουτι ποσο διαφορα εχεις στις θερμοκρασιες να δουμε λιγο mosfet κλπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salpi Μάϊος 19, 2010 Author #32 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 Χμμμμμμ και πιστευω πως εχεις δικιο,αλλα πως το καταλαβες???Θα δοκιμασω και θα σας πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.