dubber Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2007 Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει καλά το outlook?Θέλω να κάνω το εξής:Έχν ένα λογαριασμό στο Outolook τον οποίο έχω ρυθμίσει ώστε όταν κάνει send/recieve να κατεβάζει μόνο τον τίτλο του μηνύματος ώστε να επιλέγω εγώ αν θέλω να το κατεβάσω, σβήσω ή να κατεβάσω copy του μηνύματος αυτού ώστε να μπορεί να το κατεβάσει αργότερα και κάποιος άλλος από κάποιο άλλο PC.Αυτό που θέλω να κάνω είναι ένα rule το οποίο να βλέπει αν το mail αυτό έχει σταλεί μόνο σε εμένα να κατεβαίνει και να σβήνεται από τον server και αν το mail αυτό δεν έχει το όνομα μου να κατεβαίνει σαν copy.Έχω φτιάξει το rule αυτό αλλά ουσιαστικά το outlook δεν τρέχει το rule αυτό αν δεν έχει κατέβει το mail οπότε ουσιαστικά είναι άχρηστο.Έχει κανείς κάποια ιδέα?Ευχαριστώ,Κώστας
darkCount Ιανουάριος 18, 2007 #2 Ιανουάριος 18, 2007 Αυτό γίνεται γιατι το Outlook εφαρμόζει τους κανόνες ή After Message Arrives ή After Sending... Μάλλον δεν μπορείς να κάνεις αυτο που θες
dubber Ιανουάριος 18, 2007 Author #3 Ιανουάριος 18, 2007 Σωστά, αυτό έχω δει και εγώ.Ελπίζω όμως ότι θα υπάρχει κάποιος τρόπος, είτε με το outlook είτε με την προσθήκη κάποιου add-on or somethingΑν γνωρίζει κάποιος ή έχει κάποια ιδέα είναι ευπρόσδεκτος!
Chosen Ιανουάριος 18, 2007 #4 Ιανουάριος 18, 2007 Αυτό δεν έχει να κάνει με το Outlook, αλλά με τον email server σου. Το Yahoo mail υποστηρίζει κάτι παρόμοιο, δεν το έχω ψάξει πολύ, απλά το έχει δει ο μάτης μου.
lefterisp Ιανουάριος 18, 2007 #5 Ιανουάριος 18, 2007 Το Kaspersky Internet Security πάντως κάθεται πάνω στο outlook και οταν κάνεις send/receive βγάζει ένα παραθυρο που σου δείχνει το From και το topic των email που εχεις πριν να τα κατεβάσεις,ώστε να μπορείς να τα σβήσεις αμα θές.
Τζώρτζης Ιανουάριος 19, 2007 #6 Ιανουάριος 19, 2007 Μιας και υπάρχει ήδη θέμα, είναι αλήθεια πως η yahoo αν δεν συνεισφέρεις χρηματικά έχει κλειδωμένο το POP ?
kallileo Ιανουάριος 19, 2007 #8 Ιανουάριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Τζώρτζης Μιας και υπάρχει ήδη θέμα, είναι αλήθεια πως η yahoo αν δεν συνεισφέρεις χρηματικά έχει κλειδωμένο το POP ? Aν ειναι yahoo.gr ειναι τζαμπα αν ειναι yahoo.com ειναι 20 ευρω τον χρονο αν δεν κανω λαθος.
Chosen Ιανουάριος 19, 2007 #9 Ιανουάριος 19, 2007 Εγώ με yahoo.co.uk έχω Outlook από την εποχή των δεινοσαύρων
schumifer Ιανουάριος 19, 2007 #10 Ιανουάριος 19, 2007 από yahoo.com με yahoopops (ypops) όλα πάνε καλά χρόνια τώρα
slaught Ιανουάριος 19, 2007 #11 Ιανουάριος 19, 2007 Ρε παιδια δεν εχω δει κατι τετοιο εμενα μια χαρα παιζει.
dubber Ιανουάριος 19, 2007 Author #12 Ιανουάριος 19, 2007 Μην ενοχλείστε, συνεχίστε για το Yahoo, απλά όποιος ξέρει κάτι για το ερώτημά μου ας μου πει. Ευχαριστώ p.s.: Κάποιος φίλος μου είπε ότι γίνεται μόνο με macro αλλά δεν ξέρω από τέτοια οπότε επίσης όποιος έχει σχέση...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.