argirisxt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 καλησπέρα παιδιά......ας μπω στο θέμα που με τρώει,κατεβαζω απο prive server(www.greek-tracker.com)αλλά δ πιάνω ταχύτητες 25-35 μιλαμε για πολλούς seed and peers κανενα πρωι δ χερω τι παει στραβα και κατεβαζω με 70(για δευτερόλεπτα)επειδη εχω το modem του οτε πιστεύετε οτι εαν παρω ενα router να παω καλύτερα???κανενα παιδι εχει να προτείνει κανενα router το πολυ 50ευρο,ειχα δει στα oteshop κατι φτηνα δ ξερω.....ακούω γνώμες Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Τα router ειναι σιγουρα καλυτερα απο τα usb modem παρολα αυτα δε νομιζω να δεις διαφορες στις ταχυτητεςΕνα router που ειναι καλο ειναι speedtouch.Τι συνδεση εχεις και ποσο κατεβασεις συνηθως απο web? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 18, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 768,κλασικα 40 τωρα πανω κατω εκει.και εγω αυτο εβλεπα speedtouch Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 το προβλημα με τα usb modem ειναι οτι μπουκωνουν ευκολα ρε torrents dc κτλ...αλλα και παλι δεν νομιζω να δεις καμια τρομερη διαφορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Εξαρταται τί κατεβαζεις.Συνηθως σε games δεν πιανεις max ταχυτητες αλλα λιγο πιο κατω απο τη μεση.Δοκιμασε με μουσικη,συνηθως τερματιζει η συνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicman Ιανουάριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αρχική απάντηση από steve_m [Σήμερα, στις 01:05] Εξαρταται τί κατεβαζεις.Συνηθως σε games δεν πιανεις max ταχυτητες αλλα λιγο πιο κατω απο τη μεση.Δοκιμασε με μουσικη,συνηθως τερματιζει η συνδεση. αυτο τι σχεση εχει? η ταχυτητα εξαρταται απο πολλους παραγοντες αλλα οχι απο αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Κατι πρεπει να παιζει με τα GB.Δεν εξηγειται αλλιως με μικροτερη αναλογια s/p να τερματιζει μονιμως η συνδεση στη μουσικη ,ενω στα games οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Ιανουάριος 19, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 εγω ειμαι ευχαριστημενος με speetouch αλλα wifi ειναι αλλη φαση αν σου χρειαζεται. με το μοντεμ εισαι πολυ περιορισμενος προγραμματα οπως dc++ και torrent αφου χρειαζεται να κανεις πορτ φοργουαρν για να εχεις ακομα πιο γρηγορες ταχυτητες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darksoho Ιανουάριος 19, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 εγω ειμαι ευχαριστημενος με speetouch αλλα wifi ειναι αλλη φαση αν σου χρειαζεται. με το μοντεμ εισαι πολυ περιορισμενος προγραμματα οπως dc++ και torrent αφου χρειαζεται να κανεις πορτ φοργουαρν για να εχεις ακομα πιο γρηγορες ταχυτητες. πραγμα που σε μοντεμ δεν γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasosmos Ιανουάριος 19, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 19, 2007 Το port forwarding χρειαζεται μονο σε ρουτερς και δεν εχει σχεση με αυξηση ταχυτητας, ουσιαστικα το κανεις για να πιασεις τις ιδιες ταχυτητες με το μοντεμ αφου οι ρουτερς εχουν ενσωματωμενο fw και δεν αφηνουν τα εισερχομενα δεδομενα να περασουν ελευθερα αν δεν ειναι ανοιγμενο το port που χρησιμοποιειται.Ουσιαστικη διαφορα μεταξυ μοντεμ-ρουτερ οσον αφορα τις ταχυτητες που πιανεις δεν υπαρχει, η τεραστια διαφορα ειναι στις δυνατοτητες-ενσωματωμενες λειτουργιες. Το θεμα με τις ταυτοχρονες συνδεσεις ειναι πολυ σχετικο αφου πολλα ρουτερακια ειναι χειροτερα απο τα απλα μοντεμ στη διαχειριση συνδεσεων (λογω μικρης μνημης, χαλια firmware κτλ) ενω αν περιορισεις καταλληλα τον αριθμο των ταυτοχρονων downloads και συνδεσεων πιανεις μια χαρα ταχυτητες και με το πιο μαπα μοντεμ.Απο ftp σε ελληνικο σερβερ τι ταχυτητες πιανεις? Αν ειναι και εκει χαλια τοτε πιθανοτατα ειναι θεμα dslam ή παροχου, αλλιως μαλλον ειναι θεμα ρυθμισεων. Μετα την "αναβαθμιση" των συνδεσεων και τις συνεχομενες προσφορες στα πακετα παντως ειναι τυπικο φαινομενο να εχεις την μιση ταχυτητα απο αυτην που αναλογει στην συνδεση σου. Εγω επιανα 50-55 KB/s σταθερα με 512 ενω τωρα με 1024 πιανω τα ιδια ή λιγοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.