killer55555 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Oταν μπουταρει το pc μου βγαζει μυνημα οτι πρεπει να προβω σε αλλαγη του σκληρου,γιατι προκειται να τα παιξει.Απο το speedfan βλεπω οτι το spin retry cound εχει γινει κοκκινο.Ο σκληρος ειναι ενας seegate 320gb sata 2,αγορασμενος μολις προχτες.Εχω προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Ιανουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Κατέβασε τα διαγνωστικά Tools της Segeate.Καν το scan για errors. Αν βγάλει πρόβλημα ..RMA.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Ιανουάριος 18, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 δοκίμασε να δείς αν κάνει defrag κανονικά, και μετά τα διαγνωστικά tools που λεει το παλικαρι, καλή τύχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 18, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αν έχει πρόβλημα, πιστεύω ότι με το defrag θα τον πάρει στο χέρι τον δίσκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barracuda Ιανουάριος 18, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 δεν τον πάρει στο χέρι, απλώς δεν θα το κάνει και θα κολλήσει ή θα κάνει κανένα ρεσταρτ οπότε μετά διαγνωστικά tools και rma Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Είμαι παθών γι αυτό το είπα, anyway, μια δοκιμή θα δείξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Ιανουάριος 18, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Παιδια ακομη δεν το δοκιμασα με τα tools απο την εταιρια,αλλα το hd tach στο long τεστ δεν μου το ολοκληρωνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
format c: Ιανουάριος 18, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Πάρε ένα backup ότι δεδομένα χρειάζεσαι και μετά σκίστον με ότι διαγνωστικά μπορείς να βρείς. Καλλίτερα να το πάθει τώρα που είναι φρέσκος παρά να τον γεμίσεις σε λίγο καιρό και να τα φτύσει. Ένας στους δέκα καινούργιους σκληρούς που έχω πάρει τον τελευταίο καιρό έχει πρόβλημα από την αρχή και ο δικός σου είναι μάλλον μέσα σε αυτό το ποσοστό.Τα διαγνωστικά της εταιρίας είναι ότι καλύτερο μπορείς να βρεις για να σιγουρευτείς και μην ξεχνάς ότι στο service με αυτά τον δοκιμάζουν για να βρουν αν είναι χαλασμένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer55555 Ιανουάριος 18, 2007 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Αυριο φευγει για ρμα ο σκληρος.Κριμα ομως γιατι ποτε μου δεν ειχα ξαναπαρει seagate και με πειραξε λιγακι.hd tune.rar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.