AndreasAlex Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Τώρα τελευταία έπαθα την πλάκα μου με το ebay, μπορώ να βρω τα πάντα στη 60-70% το πιο πολύ....Βρήκα το πιο πάνω xbox 360 premium σε πολύ καλή τιμή. Είναι USA / Canada όμως. Θα παίζει αν το πάρω? Με τα παιχνίδια τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 17, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Σιγουρα ειναι παλ? Γιατι εκει ntsc εχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasAlex Ιανουάριος 17, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 ναι, έχεις δίκαιο, είναι ntsc ... έχω μια lcd tv LG LX1R. Θα παίζει? Με τα παιχνίδια τι γίνεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Θα παιζει στην τηλεοραση μια χαρα. Απλα θα χρειαστει ενας μετασχηματιστης για το ρευμα. Εγω με το playstation 2 παιζω κανονικα ntsc παιχνιδια στην μεγαλη τηλεοραση. Στην μικρη ειναι ασπρομαυρο γιατι δεν υποστηριζει ntsc. Oμως πριν κλεισεις την αγορα σιγουρεψου οτι το drive θα διαβαζει τα ευρωπαικα δισκακια. Δεν ξερω καθολου τι παιζει με αυτο το ζητημα (αν δηλαδη υπαρχουν region για τα παιχνιδια). Στο ps2 παντως διαβαζει κανονικα αμερικανικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreasAlex Ιανουάριος 18, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 το έχω ψάξει το θέμα λίγο, και δεν συμφέρει... θα πρέπει να αγοραστεί μετατροπέας όπως έχει υποδεικτεί και πιο πάνω, και τα παιχνίδια του xbox360 είναι region locked... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabrinha Ιανουάριος 18, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Eπομενως θα χρειαστεις και καποιο patch για να κανεις τη δουλεια σου. Εκτος αν κατεβαζεις παιχνιδια απο το ιντερνετ οποτε και δεν θα εχεις προβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legend1416003172 Ιανουάριος 18, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Μπορείς βέβαια να αγοράζεις και ntsc παιχνίδια από το ebay, οπότε θα είσαι διπλά κερδισμένος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.