B@b!s Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα πρόβλημα με ένα φάκελο στην επιφάνεια εργασίας. Ενώ τον σβήνω κανονικά και πάει στον κάδο ανακύκλωσης μετά δεν μου τον σβήνει απο εκεί! Έχω δοκιμάσει τα εξής: 1. Απο dos. 2. Απο safe mode. 3. Απο τον explorer του nero. 4. Επέλεξα να μην στέλνει τα διαγεγραμένα αρχεία στο κάδο ανακύκλωσης αλλά έτσι δεν το διαγράφει καθόλου. Όλες οι συμβουλες δεκτές!!!
YDinopoulos Ιανουάριος 17, 2007 #2 Ιανουάριος 17, 2007 Kane ena scandisk(8a dior8oso avrio ta greeklish. Exo provlima sto laptop)
B@b!s Ιανουάριος 17, 2007 Author #4 Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από pigassos19 shift + del Το δοκίμασα και αυτό πριν φίλε μου αλλά αυτο ουσιαστικά είναι ένας τροπος παράκαμψης του κάδου! Καμιά άλλη ιδέα; Ακούω τα πάντα!
cabrinha Ιανουάριος 17, 2007 #5 Ιανουάριος 17, 2007 Θα τον βγαλεις ξανα στην επιφανεια εργασιας. Μετα θα κατεβασεις το move on boot και θα βαλεις να σβησει το φακελο στο επομενο restart.
JaguarOne Ιανουάριος 18, 2007 #7 Ιανουάριος 18, 2007 την έχω πάθει και εγώ, είχε γίνει corrupt το Index αρχειο στο recycler φακελο. Αν θυμάμαι καλά, είχα σβήσει όλο το φάκελο. Μετά απο restart τα windows ξαναφτιάχνουν τον φάκελο μαζί με το index του και είχε λυθει το πρόβλημα. Αν ψάξεις λίγο ακόμα στο γουγλη, θα βρεις αυτο που λέω με λεπτομερείς οδηγίες
B@b!s Ιανουάριος 23, 2007 Author #8 Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από JaguarOne [18-01-2007 18:42] την έχω πάθει και εγώ, είχε γίνει corrupt το Index αρχειο στο recycler φακελο. Αν θυμάμαι καλά, είχα σβήσει όλο το φάκελο. Μετά απο restart τα windows ξαναφτιάχνουν τον φάκελο μαζί με το index του και είχε λυθει το πρόβλημα. Αν ψάξεις λίγο ακόμα στο γουγλη, θα βρεις αυτο που λέω με λεπτομερείς οδηγίες Έκανα αυτό που είπες και όλα οκ!!!!Thnx mate!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.