GoMaR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2007 Καλημερα και παλι... Μεχρι να γραψω αυτο που θελω, θα εχω παρει 352364 κλησεις Αν και νομιζω πως ξερετε την συνθεση μου, ας την ξαναπω ομως για να φαινεται πιο ολοκληρομενο το post:) cpu : 6400 ram : g.skill 2gbnr mobo : ds4 f6 vga : albatron 8800gtx psu : hiper typer 730 Η απορια μου ειναι η εξης... Η συνδεσμολογια της καρτας γραφικων.Τι ακριβως πρεπει να συνδεσω; Το τροφοδοτικο μου βγαζει 2 μολεξ για pcie..Εγω τι ακριβως πρεπει να συνδεσω; Συνδεσα το ενα μολεξ στο ενα 6pino της 8800.Και το αλλο χρησιμοποιησα τον διακλαδοτηρα και εβγαλα 2 4πινα απο το τροφοδοτικο και τα συνδεσα στον διακλαδοτηρα που καταληγαν στο αλλο 6πινο της καρτας.. Σωστα; Επισης δοκιμασα και με τα 2 μολεξ pcie που βγαζει το τροφοδοτικο να τα συνδεσω απευθιας. Τι διαφορα εχει το μολεξ pcie απο το να συνδεσω στο 2ο 6πινο με τον διακλαδοτηρα? Δηλαδη στην 2η περιπτωση παιρνει ρευμα απο 2 4πινα... Το καλωδιο που παει στην μητρικη και καλα για το pcie τι να το κανω? Σε τι βοηθαει ? Να το εχω; Και ολα αυτα τα λεω γιατι ενω ειχα ενα setup για να ειναι το συστημα μου στα 3600.Αλλα βλεπω ασταθεια ρε γαμωτο..Ειδικα αν βαλω απο rivatuner 80-90% fan speed. Δηλαδη να μου κολλαει..Να πεταει στιγμιαια blue screen και να κανει ρεσταρτ.Λεω θα ειναι μνημες..ελα μου ντε που εκανα memtest 12 ωρες και ουτε ενα λαθος... Επισης η μητρικη εχει υποδοχη για cpu 2 μολεξ.Μεχρι τωρα τα ειχα ολα.Δηλαδη οτι ρευμα ηθελε το δινα Αλλα ξεροντας οτι πολλοι απο δω μεσα εχουν συνδεσει μονο το 1 4πινο..(4πινο δεν ειναι ? ) το εβγαλα ηθελα να κανω δοκιμες...Αλλα δεν ειχα και το χρονο να τεσταρω το μηχανημα...Το θεμα ειναι οτι καθως εκανα δοκιμες με ολα αυτα..Απο timings στις μνημες μεχρι ρευματα...Και δοκιμες καλωδιων και ιστοριες και μετα απο πολλα κολληματα ειπα να το γυρισω ολα οπως ηταν πριν.Στα 3600 βεβαια αλλα με το setup που ειχα τοσο καιρο..Ε και τωρα παλι κολλαει !!! Παλι το ιδιο ρευμα,παλι τα ιδια καλωδια.. Εχω πειραξει το PCIe mhz...Παιζω με ολα..αλλα τζιφος..Καμια ιδεα? Και επισης που μπορω να βρω σε καπιο site ποσο εχουν πανε οι μνημες μου ?Ρευματα και timings..(Ειμαι δουλεια και δεν εχω προλαβει να ψαξω..) Ευχαριστω εκ το προτερων..
HellhammeR Ιανουάριος 17, 2007 #2 Ιανουάριος 17, 2007 Το EZ Plug το καλώδιο που λες οτι πάει στην μητρική δηλαδή δίνει extra τροφοδοσία στην κάρτα και χρησιμοποιείται πιο πολύ όταν έχεις SLI. Τώρα άμα το συνδέσεις δεν θα γίνει και τίποτα.. εγώ το έχω συνδεμένο και δεν έχω SLΙ. Είτε συδέσεις με adaptora 2 τετραπινα για ενα 6πινο είτε συνδέσεις κατευθειαν το 6πινο του τροφοδοτικου το ίδιο είναι... αλλά άσε τα 2 6πινα του τροφοδοτικού πάνω.
regent Ιανουάριος 18, 2007 #3 Ιανουάριος 18, 2007 Στη θέση σου... θα προσπαθούσα να ηρεμήσω πρώτα. Μετά με κλειστό το σύστημα θα τσέκαρα τα καλώδια αν όλα είναι ΚΑΛ’ στη θέση τουσ (βγάλσιμο και ξαναβάλσιμο για σιγουριά). Μετά θα έκανα Load Defaults από το bios και θα τσέκαρα αν υπάρχουν προβλήματα. Αν όχι θα κλόκαρα. Αν υπήρχαν πάλι θα έβγαζα συσκευές μέχρι να δω ποια ευθύνεται. Καλό κουράγιο...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.