skritikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Ονομάζομαι Στάμος (ή Σταμάτης, ό,τι θέλεται!) και έχω βάλει στόχο να εντοπίσω τα parts που θα αντικαταστήσουν το γερασμένο πια PC μου (AMD 1400Mhz). Κάποτε, και για πολλά πολλά χρόνια έδινα αρκετά χρήμα σε αναβαθμίσεις, κάποια στιγμή βαρέθηκα και ξέμεινα με το τωρινό PC.Πάμε λοιπόν στην ουσία! Να περιμένω για την Abit AB9 QuadGT ή να πάρω την Abit AB9 Pro που έχει το Πλαίσιο σε πολύ καλή τιμή (99 Euro!)? Μια ζωή βαμμένος Abitάκιας, δύσκολα αλλάζει ο άνθρωπος και ας έμαθα για τα πρόσφατα προβλήματα της "εταιρίας" μου.Το σύστημα θα συμπληρωθεί κατά 90% με:8800 GTS Intel Core2 6400Zalman 9700Led coolerCorsair Dominator 6400 DDR 2Gb μνήμες (αυτές τις έχω πάρει ήδη!)Seagate 2x 320Gb SATA2 ή WD 2x 320Gb SATA2Zalman PSU 600watt modularΜεγάλο θέμα υπάρχει επίσης και στην επιλογή κουτιού, όπου είμαι μεταξύ Akasa Eclipse, Akasa Mirage και κάποιων άλλων που διάβασα σήμερα και χθες σε αυτό το forum (Stacker, κτλ).Θα πέσει ένα γενικό overclocking, όχι extreme στην αρχή αλλά σίγουρα θα πέσει :devil: Από το παλιό PC θα μείνουν μεταξύ άλλων το monitor (Nokia 19" 446Pro), το DVD-RW και τα DVD και floppy.Έβαλα αυτό το post κατ'αρχήν για το θέμα με την επιλογή της motherboard όσο και για μια αρχική γνωριμία. Δεν περιμένω να μου απαντήσετε σε όλα τα παραπάνω, μόνο σε ό,τι έχετε ευχαρίστηση :daisy:Ευχαριστώ,Στάμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Μια χαρα θα σου ειναι και η απλη ab9.Φτανει να εχεις bios απο 15 και ανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harrybani Ιανουάριος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από Vadergr [Σήμερα, στις 01:45] Μια χαρα θα σου ειναι και η απλη ab9.Φτανει να εχεις bios απο 15 και ανω. +1 .Εστησα μηχανημα για την ξαδελφη,ολα τζαμι,απλα δεν ειχα χρονο για τσιτωμα.Και βεβαια τσαμπα σχεδον..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Εφοσον εχει αποδειχτει οτι τοσο default οσο και στο κλοκαρισμα η συγκεκριμενη μητρικη τα παει πολυ καλα δεν υπαρχει λογος να περιμενεις για κατι που ισως ειναι και ακριβοτερο και δεν προσφερει τιποτα παραπανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
obijuan1983 Ιανουάριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Kαι αν πας στην ΑΒ9 την απλή ακόμα καλύτερα! (69 ευρώ)Με 6300 στα 3.15GHz με 1.45ν σταθερόςΑλλά όπως είπε και ο Vader με το τελευταίο BIOS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Ιανουάριος 17, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Παρε την ab9 ειναι τζιτζι,εμενα μου παιζει στα 430 βραχος απο εκει και πανω φωναζουν οι μνημες οποτε δεν μπορω να σου πω αλλα για 70 ευρω ειναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 18, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Μέ εβγαλε το Πλαίσιο από την δύσκολη θέση, εξαντλήθηκαν η AB9 Pro! :...: Μάλλον θα συνεχίσω να περιμένω με στόχο την Quad, περισσότερο για ψυχολογικούς όρους, "φιάχνω νέο μηχάνημα και θέλω όλα να είναι όσο πιο προηγμένα γίνεται" κτλ κτλ. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και προτάσεις σας! υγ: και λέει τελικά η Quad να βγει πατάτα!!! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από skritikos [18-01-2007 07:32] Μέ εβγαλε το Πλαίσιο από την δύσκολη θέση, εξαντλήθηκαν η AB9 Pro! :...: Μάλλον θα συνεχίσω να περιμένω με στόχο την Quad, περισσότερο για ψυχολογικούς όρους, "φιάχνω νέο μηχάνημα και θέλω όλα να είναι όσο πιο προηγμένα γίνεται" κτλ κτλ. Σας ευχαριστώ όλους για τις απόψεις και προτάσεις σας! υγ: και λέει τελικά η Quad να βγει πατάτα!!! :tomato: Τζίφος η εξάντληση των AB9! Το κατάστημα της Στουρνάρη τουλάχιστον είναι γεμάτο από αυτές και από οτι μου είπανε πουλάνε καλά. Εγώ καλός η κακός μόλις το προηγούμενο βράδυ είχα βάλει παραγγελία C2D 6600 και Abit AW9D-Max. ’ντε και καλά clockarίσματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 23, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Ξερει κανεις αν εχει την pro στο καταστημα του Ψυχικου?,γιατι βαριεμαι να κατεβαινω κεντρο.Εστω την infinity? DFI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2007 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Ειχα την εντυπωση οτι ολες οι ab9 ειχαν εξαντληθει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
skritikos Ιανουάριος 23, 2007 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Και εγώ αυτή την εντύπωση είχα! Στην Στουρνάρη όμως είχαν πολλά κομμάτια. Τα έγραψα και σε ένα άλλο thread, ρίξτε μια ματιά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Απρίλιος 26, 2007 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 ήρθε η Abit AB9 QuadGT στο e-chop Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaught Απρίλιος 26, 2007 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από gprhellas [Σήμερα, στις 07:30] ήρθε η Abit AB9 QuadGT στο e-chop Kαι ειναι πραγματικα πολλη καλη για τα λ7 της. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Απρίλιος 26, 2007 #14 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2007 Αρχική απάντηση από slaught Kαι ειναι πραγματικα πολλη καλη για τα λ7 της. έξω έχει 160 (Γερμανία), αλλά και Αγγλία που κοίταξα τόσο έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arxagelos Απρίλιος 27, 2007 #15 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2007 χρυσες δουλιες εκανε η abit με τις ΑΒ9/Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.