crio Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 ποια η φυσιολογική θερμοκρασία για έναν prescott 530?ποσοι βαθμοί ?1)κανονική χρήση2)full χρήση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qlim4X Ιανουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Με μαμά ψήκτρα σε full load 60αρες σε idle από 48-54 Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 21, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Αναρωτιέμαι... Επειδή έχω έναν Prescott με περίπου τέτοιες θερμοκρασίες (42 idle 52 full)με αλλαγμένη ψύκτρα και ανεμιστήρα... Αφού θερμάινονται τόσο πολύ πώς αντέχουν υπερχρονισμό? Μόνο με υδρόψυξη έτσι? Π.χ. ο 630 που έχω στα 3Ghz μέχρι πού παέι με τις δεδομένες θερμοκρασίες που γράφω πιο πάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve_m Ιανουάριος 21, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 21, 2007 Η σειρα 6 ειναι αρκετα καλυτερα απο την χειροτερη σειρα επεξεργαστων μετα τους celeronδηλαδη τη σειρα 5.Αυτοι θερμαινονται πιο πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anthis Ιανουάριος 23, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Κάτι έπαθε αυτό το PC με τον prescott που έχω... Δεν το έχω υπερχρονίσει ποτέ ούτε έχω πειράξει memory timings... Από χτες το βράδι μου κάνει κάτι κουλά restart όταν πέφτει φόρτος εργασίας, π.χ. σε παιχνίδια και το 3d mark δεν το βγάζει...Μόνο την κάρτα γραφικών έχω υπερχρονισμένη, αλλά είναι safe.... Για να καταλάβετε με stock χρονισμούς το ORTHOS δεν το βγάζει, κάνει restart!!!Όταν ξεκινά μου γράφει ότι έγινε κάποιο failure στα settings και να πάω να κάνω adjust το CPU clock και τα memory timings... Εγώ πάω στο BIOS πατάω F5 για default, αλλά αν πάλι κάνει restart σε full load πάλι τα ίδια λέει.... Τι να πω... Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?Η σύνθεση του PC είναι:Pentium 630 3GHzP5ND2 SLI Deluxe512MB DDR2 533Mhz SupertalentAlbatron 6600GT 128MB (575/1154)QTEC 500Watt silent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.