Jump to content

φυσιολογική θερμοκρασία precott

crio

Recommended Posts

Αναρωτιέμαι... Επειδή έχω έναν Prescott με περίπου τέτοιες θερμοκρασίες (42 idle 52 full)

με αλλαγμένη ψύκτρα και ανεμιστήρα... Αφού θερμάινονται τόσο πολύ πώς αντέχουν υπερχρονισμό? Μόνο με υδρόψυξη έτσι? Π.χ. ο 630 που έχω στα 3Ghz μέχρι πού παέι με τις δεδομένες θερμοκρασίες που γράφω πιο πάνω?

Κάτι έπαθε αυτό το PC με τον prescott που έχω... Δεν το έχω υπερχρονίσει ποτέ ούτε έχω πειράξει memory timings... Από χτες το βράδι μου κάνει κάτι κουλά restart όταν πέφτει φόρτος εργασίας, π.χ. σε παιχνίδια και το 3d mark δεν το βγάζει...Μόνο την κάρτα γραφικών έχω υπερχρονισμένη, αλλά είναι safe.... Για να καταλάβετε με stock χρονισμούς το ORTHOS δεν το βγάζει, κάνει restart!!!

Όταν ξεκινά μου γράφει ότι έγινε κάποιο failure στα settings και να πάω να κάνω adjust το CPU clock και τα memory timings... Εγώ πάω στο BIOS πατάω F5 για default, αλλά αν πάλι κάνει restart σε full load πάλι τα ίδια λέει.... Τι να πω... Έχει κανείς καμμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει?

Η σύνθεση του PC είναι:

Pentium 630 3GHz

P5ND2 SLI Deluxe

512MB DDR2 533Mhz Supertalent

Albatron 6600GT 128MB (575/1154)

QTEC 500Watt silent

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.