Jump to content

ΠΡΟΒΛΗΜΑ CPU

leondim77

Recommended Posts

Περίεργα πράγματα. Είχα τον επεξεργαστή (3200+ Venice) στα 2400MHz Voltage 1.392 (αυτόματη ρύθμιση) και τις μνήμες 1:1 .

Το σύστημα ήταν σταθερό με σταθερές τιμές.

Σήμερα για κάποιον λόγο οι τιμές παίζουν.

Στο CPUz έχω τώρα 2410,8ΜHz αλλά το δεκαδικό παίζει. 2410,9 2410,8 συνέχεια και μερικές φορές παίζει και στα πιο σοβαρά. 2410,8 2409,9 2410,9 κτλ.

Αυτό δεν το είχα ξαναδεί. Μια ζωή το νούμερο παρέμενε σταθερό.

Η θερμοκρασία του επεξεργαστή είναι στους 32 idle και το φαινόμενο υφίσταται και σε νορμάλ χρονισμούς.

Με έχει φοβίσει!

Τι συμβαίνει?

ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΕΦΤΕΙ: τώρα είναι στα 2407,...

Αρχική απάντηση από leondim77

Τότε αλλάζω την ερώτηση.

Γιατί δεν το έκανε ποτέ πριν? Στα κοντά 2μιση χρόνια που τον έχω?

Μήπως γιατί ποτέ δε το παρατήρησες? Σιγά μη κάθομαι με τις ώρες να κοιτώ αν&κατά πόσο τρεμοπαίζει το ρολόι του επεξεργαστή μου, σε όσους έχω δει αυτό συμβαίνει λίγο πολύ! :p Αν είναι να χαλάσει θα χαλάσει, αλλά δε θα το καταλάβεις έτσι, θα κάνει άλλα νούμερα.Ίσως μια και έξω. ’λλωστε μη ξεχνάς πως ένα πρόγραμμα είναι που "διαβάζει" το μόμπο, δεν ήτανε πάντοτε αυτά ακριβή στις μετρήσεις τους.

• 2 weeks later...

Εμενα παλι, επειδη την ωρα που αναβα το CPU-Z ανοιγα και ενα βιντεο, οταν αναψε ελεγε οτι τρεχει η CPU (Celeron D, Που κανονικα τον ειχα για 3,88GHz, στα 3,45!!!) και το εκλεισα και το ξανανοιξα, και ελεγε στα σωστα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.