pigassos19 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Μολις μου ηρθε το Hdd DivX player και το προβλημα μου ειναι οτι τους ελληνικους υποτιτλους τους εμφανιζει σαν κινεζικα!Ξερει κανεις πως μπορω να μετατρεψω το greek encoding σε unicode ετσι ωστε να μπορω να τους βλεπω κανονικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark221416003258 Ιανουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Εγώ τα κάνω greeklish και παίζουν μια χαρά...Επίσης κοίτα για καμιά αναβάθμιση του player μπορείνα έχουν βάλει και τα ελληνικά...Οι υπότιτλοι που έβαλες τι ήταν? srt, sub? τους υποστηρίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 16, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Εχω ακουσει για μια πουστι@ που αλλαζοντας το encoding σε unicode εμφανιζονται μια χαρα τα ελληνικα!Μεχρι τωρα εχω δοκιμασει .srt και φαινονται οκ!Για sub δεν ξερω ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostglen46 Ιανουάριος 17, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αν τους ανοιξεις με το notepad.........αλλαξεις το encoding..............και σωσεις τις αλλαγες..δεν παιζει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Ιανουάριος 17, 2007 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 http://www.motobit.com/util/charset-codepage-conversion.aspΣε linux -> konwert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hottzo Ιανουάριος 25, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 άνοικσε το αρχείο srt/txt με notepad και δοκίμασε να charset unicode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kunoobidi Ιανουάριος 25, 2007 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2007 Αν υποστηρίζει από την μάνα του ελληνικούς υπότιτλους, τότε το θέμα είναι απλό. Την ώρα που θα παίζουν οι υπότιτλοι, θα αλλάξεις με το τηλεκοντρόλ ή από ειδικό μενού της συσκευής τον area/language code (δοκίμασέ τους έναν-έναν) μέχρι να στους δείξει σωστά (σε εμένα δούλεψε ο 1253@lg dvx171). Αν δεν τους υποστηρίζει εξαρχής, θα πρέπει να αναβαθμίσεις το firmware! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.