argirisxt Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 τωρα πανω εχω στο pc μου την free εκδοση αλλα βλεπω μεγαλη κινηση......κ μεγαλες απειλες απο αλλα pc που προσπαθουν να με χτυπησουν....λετε να βαλω την PRO αλλα ειναι με κλειδι κ δ ξερω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pigassos19 Ιανουάριος 16, 2007 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Σιγουρα η pro εκδοση ειναι πολυ καλυτερη!Το θεμα ειναι οτι πρεπει να την "αγορασεις"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 16, 2007 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Εγώ λέω αντί να ψάχνεις κλειδιά και άλλα κόλπα να βάλεις το comodohttp://www.personalfirewall.comodo.com/Πολύ πιο ελαφρύ και πιο διακριτικό απο το zone alarm και εντελώς free Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2007 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Συγνώμη αλλά θέλεις να το αλλάξεις επειδή δουλεύει?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 16, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 βλεπω απλα μεγαλη κινηση και δεν ξερω εαν την αντεχει το free...τωρα για comodo καλο αλλα Zone alarm the best(για εμενα)τωρα εχει βγει και η 7 αλλα δ ειναι ακομα free Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2007 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Τι λες? http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=493711#post493711 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 16, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 δεν το ειχα δει!!ωραιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
defiant Ιανουάριος 16, 2007 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 'Eχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που το Zonealarm θεωρούνταν καλό firewall.Βάλε κάποιο άλλο π.χ comodo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙamdaBest Ιανουάριος 16, 2007 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Eγω παντως που ειχα Zonealarm μου εκανε αρκετα προβληματα σε διαφορες ιστιοσελιδες (Can not load page κλπ) και μου επηρεαζε την συμπεριφορα των παιχνιδιων Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 16, 2007 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 εβαλα comodo αλλα δ χερω πως να το ρυθμισω?βοηθεια κανεις,δεν εχω upload στο torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 16, 2007 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Μια χαρά δεν ήσουν με το ΖΑ?Το Comodo έχει θέμα με τα ports, δεν πα να του κάνεις voodoo δεν τα ανοίγει που να κοπανιέσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 16, 2007 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 16, 2007 Αρχική απάντηση από jpavly Μια χαρά δεν ήσουν με το ΖΑ?Το Comodo έχει θέμα με τα ports, δεν πα να του κάνεις voodoo δεν τα ανοίγει που να κοπανιέσαι. Eγω μια χαρα έχω ανοίξει Ports και για το Dc++ και για το emule και για τo AzureusΕίναι απλο πας στο application monitor επιλέγεις την εφαρμογη που θες δεξι κλικ edit και στις καρτέλες βάζεις στην πρώτη allow ή block, udp ή tcp, in, out ή και τα δυο, στην δευτερη ορίζεις Ip αν είσαι σε δικτυο και στην τρίτη τα portsAσε που σε ρωτάει τις περισσότερες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Ιανουάριος 17, 2007 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από blkik Eγω μια χαρα έχω ανοίξει Ports και για το Dc++ και για το emule και για τo AzureusΕίναι απλο πας στο application monitor επιλέγεις την εφαρμογη που θες δεξι κλικ edit και στις καρτέλες βάζεις στην πρώτη allow ή block, udp ή tcp, in, out ή και τα δυο, στην δευτερη ορίζεις Ip αν είσαι σε δικτυο και στην τρίτη τα portsAσε που σε ρωτάει τις περισσότερες φορες. Ναι ΟΚ, τα ίδια σέταρα κι εγώ. Κόκκινο το uTorrent μόνιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
argirisxt Ιανουάριος 17, 2007 Author #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 comodo απο εδω comodo απο εκει βαλε ZONE ALARM και εισαι καλα....τελικα!!ελα ντε που ομως δ γινεται install η 7free τι κανεις τοτε ,βαζεις την 7anti-spyware με κλειδι(εαν κ δεν θελω)και κανεις την προσευχη σου να πανε ολα καλα!!!![α και εχω usb modem(ουτε πορτες ουτε παραθυρα),τωρα την ψαχνω για να παρω router] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.