michailovits Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16, 2007 Γειά σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος ξέρει κάποιο πρόγραμμα με το οποίο θα μπορώ να μετρέπω ρυθμούς (styles) απο ένα αρμόνιο σε ένα αλλο, πχ απο Roland σε Yamaha.Ξέρω οτι δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσω αυτά αλλά έχει σχέση με υπολογιστές και προγράμματα.Θα παρακαλούσα όποιος ασχολείτε με μουσική ή είναι σχετικός να με βοηθήσει, γιατί το χρειάζομαι αυτο το προγραμματάκι.Να πω οτι έχω βρει ένα το EMC Style Works 2000 αλλά δεν βρίσκω την παντόφλα του με αποτέλεσμα να μη μπορώ να το δουλέψω.Αν κάποιος ξέρει που θα βρω την παντόφλα θα με βοηθήσει πολύΣυζητήσεις για crack και παράνομο λογισμικό απαγορεύονται στο φόρουμ αυτό. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Ευχαριστώ
YDinopoulos Ιανουάριος 16, 2007 #2 Ιανουάριος 16, 2007 Βασικα δεν θα σου πει κανενας. Συζητησεις γυρω απο cracks/hacks κ συναφη θεματα απαγορευονται. Ειναι στους κανονες εγγραφης & χρησης.
michailovits Ιανουάριος 16, 2007 Author #3 Ιανουάριος 16, 2007 ok. Sorry. Αν ξέρει κάποιος κάποιο πρόγραμμα παρακαλώ να μου το πει για να το κατεβάσω
michailovits Ιανουάριος 17, 2007 Author #4 Ιανουάριος 17, 2007 αντε ρε παιδιά....κανένας;Pleassseee heeelllpppp
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.