spc Ιανουάριος 17, 2007 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από CrazyAnt Tellas....τι περιμενετε ρε παιδια?εβγαλε στη φορα το μανα εφ'ουρανου (45 ευρω νετ στα 4 μεγαμπιτ + τηλεφωνο κουτρα),ασχετως που δεν μπορουσε να παρεχει αυτες τις υπηρεσιες ουτε σε ενα μινιμουμ αρι8μο πελατων και πλακωσαν ολοι.μετα που να σηκωσει ολο αυτο το bandwith..ετσι γινετε στην Ελλαδα...αντι να κανουν εναν σοβαρο προγραμματισμο και να δωσουν την υπηρεσια οταν πραγματικα 8ε ειναι σε 8εση αν το κανουνε,κα8ονται και ταζουν λαγους με πετραχηλια (γιατι επι της ουσιας αυτο γινετε) και ταλαιπωρουν τον κοσμακη.η Forthnet γιατι δεν εχει κανει καμια κινηση ολον αυτον το καιρο νομιζετε?γιατι δεν εχει ή γιατι δεν 8ελει.πριν καλα αρχισουν οι υπολοιποι τις εργασιες για τα ιδιοκτητα ειχε ετοιμους καμια 15αρια κομβους στην Α8ηνα.αλλα ο σχεδιασμος τους ειναι να δωσουν την υπηρεσια στην αγορα οταν 8α εχουν και στην 8εσ/νικη δικτυο αλλα και γενικα οταν 8α μπορουν να σηκωσουν την ζητηση.ελα ομως που ο Δημαρχος 8εσ/νικης δεν αφηνει κανεναν μα κανεναν να σκαψει για να περασει τις ινες του και να κανει το ιδιοκτητο του....εγω παντως απο προηγουμενη εμπειρια με Tellas εναλλακτικο παροχο στο τηλεφωνο μονο καλα λογια δεν εχω να πω..οι αν8ρωποι ειναι χειωτεροι και απο μπακαληδες...υπομονη παιδες... Well said!(μην ξεχνάμε ότι, αν δεν κάνω λάθος, είναι αυτοί που έπαιρναν παλιά τηλ. και έλεγαν ότι έπαιρναν από ΟΤΕ προκειμένου να σε βάλουν να τους προεπιλέξεις, εν αγνοία σου, ως εναλλακτικό φορέα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιανουάριος 17, 2007 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 17, 2007 Αρχική απάντηση από cptkoulis ειμαι σε νεο σπιτι και δεν εχει καν τηλεφωνικη γραμμη,οποτε ζηταω να μπει η τελλας απο την αρχη.Αντε να δουμε γιατι χωρις adsl δεν γινεται πλεον! Οπότε μονο τελλας στην περίπτωσή σου γιατί η forthnet που ξεκίνησε το 2play θέλει απαιραίτητα γραμμη οτε για να γίνει η φορητότητα. δεν δινει καινούρια γραμμή εξ αρχής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daytime Dreamer Ιανουάριος 18, 2007 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 18, 2007 Καντε λιγο υπομονη μεχρι τελος του μηνα ... θα βγει καινουργια εταιρεια με δικο της εξολοκληρου δικτυο με υποστηριξη ADSL2+ και triple play υπηρεσιες ... δεν μπορω να πω περισσοτερα λογω συμβολαιου Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade_pan Ιανουάριος 20, 2007 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 20, 2007 Εμαθα πως πριν απο λιγες μερες κοπηκε η οπτικη της tellas με την συνδεση που ειχε με Ιταλια και παιρνει πλεον βοηθητικα απο Βουλγαρια μεχρι να λυθει το σοβαρο αυτο προβλημα...για αυτο τον λογο οι ταχυτητες ειναι ψιλοχαλια τωρα!Πανικος!Πακετο να κοβεται η οπτικη στη μεση της θαλασσας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 22, 2007 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Οι ταχυτητες εχουν φτιαξει εδω και τρεις μερες πλεον δλδ γυρω απο τις 19 - 20.Το νετ παει σφαιρα τουλαχιστον τώρα που ειναι αρχη οπως επισης και η τηλεφωνια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 22, 2007 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Το δίκτυο της Τελλάς πετάει, τί να λέμε τώρα... Οι σελίδες φορτώνουν σαν από σκληρό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιανουάριος 22, 2007 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 την ταχυτητα να την κρίνετε οταν και εφόσον μπορέσουν να συνδεθούν και άλλοι στο δίκτυο της.εγω με τον οτε δεν εχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα και παντα τερματίζω την σύνδεση μιας και ζήτημα να ειμαστε 10-15 ατομα στο dslam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 22, 2007 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2007 Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, 430-450Κ download κάθε μέρα, όλη μέρα, κανα 80άρι u/l (1ΜBit γαρ) και έχς και άλλα 20-30 να "παίζω με το browsing.Σε όλα αυτά πρόσθεσε και μια πολύ ωραία χωρίς χρέωση τηελεφωνία...Μου λες λοιπόν να μην κρίνω χωρίς φόρτο την Τελλάς, δεκτόν, εσύ όμως με άλλα 10 άτομα έχετε πήξει το DSlam σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris74 Ιανουάριος 23, 2007 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Αρχική απάντηση από dubber [Σήμερα, στις 00:41] Εγώ κρίνω αυτό που βλέπω, 430-450Κ download κάθε μέρα, όλη μέρα, κανα 80άρι u/l (1ΜBit γαρ) και έχς και άλλα 20-30 να "παίζω με το browsing.Σε όλα αυτά πρόσθεσε και μια πολύ ωραία χωρίς χρέωση τηελεφωνία...Μου λες λοιπόν να μην κρίνω χωρίς φόρτο την Τελλάς, δεκτόν, εσύ όμως με άλλα 10 άτομα έχετε πήξει το DSlam σου? οχι βεβαια και γιαυτο δεν μπορώ να ειμαι αντικειμενικός κριτής. δεν ειμαι στον μεσο ορο αλλα σε μια ιδανική περίπτωση.οι ταχυτητες ειναι πολύ καλές αλλα θα πρέπει να διατηρηθούν και όταν μπουν και άλλοι χρήστες μεσα. τοτε θα φανει αν μπορεί να τους σηκώσει, και δυστηχώς με 12 μηνη δεσμευση αν σε δυο μήνες απο τώρα πηξει αναγκαστικά θα μείνεις.τεσπα, το 1mbit up Πως το έχεις? εχω την εντύπωση οτι η τελλας δινει 512Up Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 23, 2007 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Σε μενα πχ εχει 800Kbit.Σε πολλους συνδρομητες της τελλας εχει τυχη να χουν μελυτερο απο 512upload.Κυκλοφορεί φήμη οτι μάλλον θα το κανει 1mbit το upload αλλα δεν εχει βγει τπτ επισημο απο την Τελλας για να ναι σιγουρη με τα uploads. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hollow_83 Ιανουάριος 23, 2007 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2007 Παντως οπως ειπα και πιο πανω η υπηρεσια ειναι αψογη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ. Αλλα και παλι ποσους συνδρομιτες θα παρει η τελλας απο τον οτε, τωρα που μπαινει και η forthnet με το δικο της 2play θα μοιραστουν οι συνδρομητες οποτε λογικα και τα dslam του Οτε θα χαλαρωσουν και οι υπολοιποι isp θα ναι χαλαροι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.