Dr.Paneas Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2010 Λοιπόν, έχω συνδέσει το Xbox στην οθόνη του υπολογιστή η οποία δυστυχώς δεν έχει δικά της ενσωματωμένα ηχεία , πράγμα που σημαίνει ότι ενώ μεταφέρεται ήχος παό το HDMI καλώδιο, δεν πηγαίνει πουθενά, αφού η οθόνη δεν έχει ηχεία.Πώς μπορώ να έχω και ήχο λοιπόν ;Επίσης, Κωστή, πές μου ένα καλό και φθηνό splitter για DVI. Η οθόνη μου έχει μόνο μία υποδοχή για DVI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Μάϊος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Δοκιμασε με το μαμα καλωδιο, εξοδους rca εχει , να δωσεις κατευθειαν στα ηχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud Μάϊος 5, 2010 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2010 Mας δουλευεις ρα; Καθεσαι γραφεις assembly και κολλας στο πως θα συνδεσεις το XBOX στα ηχεια; Εχουμε και λεμεεεεεεεεεεε Χρειαζεσαι ειτε το Xbox 360 Component HD AV Cable ειτε το Xbox 360 HDMI Cable. Αναλογα με το ποιο καλωδιο εχεις/θα προμηθευτεις αγοραζεις τον αντιστοιχο ανταπτορα, με το πρωτο καλωδιο θελεις εναν RCA female to mini-jack female και με το δευτερο χρειαζεσαι ενα RCA male to mini-jack female. EDIT: links http://www.dummies.com/how-to/content/hooking-up-xbox-360-sound.html http://features.teamxbox.com/xbox/1245/Xbox-360-FAQs/p2/ http://www.instructables.com/id/How-To-Xbox360-HDMI-RCA-audio/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 6, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Ουυυυυα Σάκη check this out :055: Η λογική είναι απλή. Συνδέω το XBox στην οθόνη μου, μέσω HDMI και HDMI2DVI adaptor. [ATTACH]8254[/ATTACH] 30 Ευρώ ) σε slim έκδοση. Κάτι που είναι ΚΛΕΨΙΑ. Οκ όλα καλά με το βίντεο - έχω εικόνα. Τι γίνεται με τον ήχο ; Η οθόνη δεν έχει ηχεία. Λοιπόν, συνδέουμε το δεύτερο καλώδιο AV το οποίο έχει RCA καλώδια για τον ήχο. Δυστυχώς όμως ΔΕΝ χωράνε και τα δύο. Και έτσι η microsoft σε υποχρεώνει να αγοράσει ξανά το ίδιο καλώδιο ( Για αυτό τον λόγο θα προσπαθήσω να ανοίξω το καλώδιο και να πετάξω το άχρηστο γκρι πλαστικό που το κάνει τόσο ογκώδες. Τα εργαλεία που χρησιμοποίησα: [ATTACH]8255[/ATTACH] Το καλώδιο γυμνό πλέον: [ATTACH]8256[/ATTACH] Το καλώδιο με την μόνωση. [ATTACH]8257[/ATTACH] Προσέξτε να μην κλείσετε το switch για να αλλάζει από HDMI σε Antena καθώς και το SPDIF . [ATTACH]8258[/ATTACH] Δυστυχώς ούτε έτσι χωρούσαν, καθώς τώρα το HDMI ήταν το χοντρό καλώδιο. Ψαλίδι, νυστέρι και χειρουργίο για lifting. Πώς ήταν [ATTACH]8259[/ATTACH] Πώς έγινε [ATTACH]8260[/ATTACH] Με την μόνωση [ATTACH]8261[/ATTACH] Και όλα χώρεσαν τώρα. Αν και τσίμα τσίμα, στριμωχτά, η δουλειά έγινε και συνδέθηκαν όλα επιτυχώς χωρίς κανένα πρόβλημα. [ATTACH]8262[/ATTACH] Τώρα, όπως έιπαμε πριν θέλουμε ήχο. Το AV καλώδιο βγάζει για ήχο 2 RCA ένα κόκκινο και ένα άσπρο. Θα χρειαστώ λοιπόν έναν μετατροπέα που θα ενώνει αυτά τα δύο RCA cables και θα βγάζει ένα jack ( είτε αρσενικό είτε θυληκό ). [ATTACH]8263[/ATTACH] Τα ηχεία μου συνδέονται στο woofer και αυτό με την σειρά του έχει 2 κανάλια: Front και Rear , όπου το καθένα αποτελείται από δύο ηχεία left και right. Τα front λοιπόν τα συνδέω στο PC, και τα rear τα συνδέω στο Jack απότο AV του Xbox. [ATTACH]8264[/ATTACH] Για να παίξει, επιλέγω το Gaming mode από το control των ηχείων. [ATTACH]8265[/ATTACH] Τα ηχεία του Xbox [ATTACH]8266[/ATTACH] To μόνο που χρειάζομαι τώρα είναι ένα slitter ή ένα KVM που να χωρίζει τα DVI. Πείτε κανένα παιδιά εσείς που τα έχετε ψάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadji_a Μάϊος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Well done Πανο!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάϊος 6, 2010 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Οhh Paneas is Drinking Xbox Wine again..:finger006:Give και σε μας..:land002: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 6, 2010 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Γιατί έβαλες τον ήχο του xbox στα πίσω ηχεία και του pc στα μπροστά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 6, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Γιατί έβαλες τον ήχο του xbox στα πίσω ηχεία και του pc στα μπροστά?Καταρχάς έπρεπε να επιλέξω κάποια ηχεία να παίξουν για το Xbox. Αυτά θα ήταν ή τα μπροστά ή τα πίσω. Δεν γινόταν ταυτόχρονα, δηλαδή γινόταν αλλά η λύση θα ήταν πολύ πολύ ακριβή. Τα μπροστινά τα είχα ήδη συνδεμένα, οπότε του xbox τα έβαλα στα πίσω. Το PC παίζει πλέον με ρύθμιση 2.1 και το xbox σε stereo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Μάϊος 6, 2010 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 6, 2010 Και χάνεις τον 5.1 ήχο?Κρίμα είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 10, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Μάϊος 10, 2010 4.1 έχω και δεν με απασχολεί ιδιαίτερα Χρήστο ο πολυκάναλος ήχος από την στιγμή που τα ηχεία τα έχω όλα σε μία ευθεία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Paneas Μάϊος 19, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2010 ηρθε και κορεάτικος dvi selector. Λειτουργεί μια χαρά, αλλά Ανδρέα όταν πχ παιζω xbox και πχ να δω λιγο τι παιζει στο pc, το xbox κανει reboot. . . . φαινεται πως'οταν δεν δινει σήμα η vga του κανει reboot. Βλακία . . . Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να μπαινο βγαζω τα καλωδια πλεον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.